Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Recenzie (4)

Oralfabet 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kdybych nevěděl, že se to (údajně) pořádně rozjede až v dalších sériích, možná bych skončil po té první. Není sice špatná, ale prostě trochu nevýrazná. Naštěstí má dohromady jen dvě hodiny, takže mi utekla velice rychle a hned se vrhnu na další, potenciál je tam vidět značný. Znělka je boží. 7/10 ()

Reklama

Johny203 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kto nie je zvyknutý na formát mockumentary môže mať spočiatku trochu problém ale úvodné epizódy sú kvalitné, s dobrým humorom a sympatickým obsadením. Vrchol prišiel trochu predčasne, už vo štvrtej časti, záver je priemernejší. Každopádne ma postavy bavili natoľko že ani menšia vtipnosť nebola problémom. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak skúšam ďalší americký sitkom v pseudodokumentárnom štýle, ktorý poznám akurát z vtipných obrázkov a gifov. Dej sa točí okolo byrokratickej mašinérie ktorej navzdory chcú úradníci a občania zmeniť opustenú vykopanú základovú jamu na park s ihriskom. Takže tu máme plno zatiaľ jemne načrtnutých postavičiek, z ktorých ma ani jedna extra neupútala ani nezačala zvlášť iritovať. Najviac zatiaľ vytŕča prehnane ctižiadostivá Poehlerová. Uvidíme čo sa z toho vyvinie v ďalšej sérii. ()

Galéria (118)

Reklama

Reklama