Reklama

Reklama

Ach, ty vraždy!

(seriál)
všetky plagáty
TV spot 4
Česko, (2010–2012), 10 h 59 min (Minutáž: 87–100 min)

Réžia:

Zdeněk Zelenka

Scenár:

Zdeněk Zelenka

Hrajú:

Jiřina Bohdalová, Václav Jílek, František Němec, Filip Blažek, Jiří Schmitzer, Josef Dvořák, Jan Hrušínský, Viktor Preiss, Petr Kostka, Martin Kraus (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(7)

Doktorka Kalendová, advokátka v důchodu, často pomáhá svému vnukovi Kamilovi, nepříliš šikovnému policistovi, řešit vraždy. Nebojí se vyšetřovat v přestrojení, v čemž jí pomáhá i to, že je ochotnicí a má spoustu kostýmů. (Česká televize)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (6)

Ach, ty vraždy! (2010) 

Jiřinu Bohdalovú mám rád,ale tu je vek už dosť vidieť-žiaľ... a celé je to také moooc súčasné až je to trapné. ()

Hřích profesora Sodomky (2010) (E02) 

.....výborný Viktor Preiss ,ale i Svatopluk Skopal.....príbeh zasa naivný ,ale sympatické to morálne posolstvo a stále pretrvávajúci nadhľad :) s trochou humoru.... ()

Smrt lobbisty Mansdorfa (2010) (E04) 

........bývalý kriminalista nájde mŕtvolu a správa  sa ako úplný amatér-vyťahuje nôž z obete ..... nebyť babky už sedí....ako paródia - povedzme.... ()

Vražda poštovní doručovatelky (2010) (E05) 

........hmm kukláči nenájdu ani  mŕtvolu  ani unesenú dr.Kalendovú....čo viac k tomu dodať....slabé.....a Kamilovi to tiež skôr nezapaľuje..... ()

Archiv Felixe Burgeta (2012) (E06) 

.......a vlastne sa nedozvieme nič- celý diel sa pachtíme za nejakým archívom ,ktorý nám má ukázať objednávateľa-vinníka....a keď ho konečne objavíme -teda ten archív.....niekto (nedozvieme sa kto)  ho ukradne.....neviem ako ostatní ,ale nemám rád krimi príbeh bez zistenia páchateľa..... ()

Reklama

Reklama