Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě zvaném Mirabilis jsou lidé závislí na vzácné substanci, která je zdrojem veškeré magické síly. Substance však pomalu dochází a zlé mocnosti chtějí převzít kontrolu nad jejím zbytkem. Proti nim podle starodávné věštby povstanou válečníci, kteří budou muset bojovat o záchranu svého světa… (oficiálny text distribútora)

Diskusia

Peklop

Peklop (hodnotenie, recenzie)

Chudák Christopher Lloyd. Jedna hvězdička za scénu s opakovaným detailním záběrem na koženou bundu se zipem.

jara555

jara555 (hodnotenie, recenzie)

Ikdyž tento film má co dohánět za ostatními fantasy, tak protože je poměrně málo točených takových žánrů, dávám s přivřením jednoho oka výslednou 3.

davidspace

davidspace (hodnotenie, recenzie)

no tak tento film zhrniem asi takto:film natocili ludia,co robili pucflekov typu-prines uterak,pozberaj bordel....ludom,ktory tocili pana prstenov.... tato skupinka pucflekov si za zarobene peniaze z natacania...asi 5000$ kupili kameru,nejake tie masky,na ulici po ceste domov nasli slavneho pravnika z J.A.G.-u ako sa hrabe ozraty v popelnici...premerali si ho a zistili ze by pri nom mohli usetrit pri maskovani a osateni,kedze potrebne handry :-D...ma na sebe...tak preco z neho neurobit hlavneho hrdinu...a takto postupne prebehol kasting na vsetky postavy...ale o co pojde?nejake dieta z ulice z pieskoviska zakricalo...daj sem ten kybliik...a je to...nazov mame..kimlik,ci co to bolo...a dame tam ocel...ale aku?vtom sa spustila jednemu z tejto skupinky krv z nosa a tak bude ocel krvava,kuzelna,maximaln lieciva... niekto toto tu nazval fantasy...ehm,myslim ze ani vo vedlajsich dimenziach nemaju taku fantaziu aby toto pochopili a aj ludia z najchudobnejsich casti Azie,ktory su radi ked niekde v telke vydia reklamu na paradontax(hej vypadavajuce zuby s krvou),alebo Alwayskami,nedajbuze s cocacolou by tento shit vypiskali!!!! zhrnutie:obsadenie-odpad...elfka by usla...ale... rezia?-a aka? kamera-na narodeninovu oslavu to ujde grafika-no myslim ze aj Wolf 3D bol na tom lepsie hodnotenie je odpad...a aj odpad ma viac ucty ako toto...toto dielo je neskutocne,neuveritelne,nerecyklovatelne:-D!!!

haushinkaa

haushinkaa (hodnotenie, recenzie)

tohle chci sehnat... nedovedu si představit Elliota ve fantasy... a fakt to hodně přebalem připomíná Pána Prstenů...

Hopkins

Hopkins (hodnotenie, recenzie)

Mě děsí nejvíce ten přebal . Člověk má pocit že se bude jednat o nepovedenou parodii na pána prstenů.

kohout08

kohout08 (hodnotenie, recenzie)

nechapu to nizky hodnocení. ně se film libil docela sice to neni zadna hitparada ale a to good kameru 4* si to zaslouzi

Reklama

Reklama