Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh veľmi úspešného manželského páru, Meryl a Paula Morganovcov (Sarah Jessica Parker a Hugh Grant), ktorých krásne a úžasné životy majú iba jednu chybu - ich rozpadajúce sa manželstvo. Napriek tomu otrasy ich manželského života sa ani zďaleka nedajú porovnať s tým, čo všetko ich čaká: svedectvo, vražda a vyhýbanie sa istej smrti. Federálni policajti sa pre všetky tieto dôvody rozhodnú Morganovcov odlúčiť od ich milovaného New Yorku a pošlú ich do malého mestečka v štáte Wyoming, kde sa ich ujme rodina Wheelerovcov. Vplyvom nového prostredia, nového života bez stresu a mobilných telefónov, dostávajú Morganovci šancu bojovať o záchranu svojho manželstva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (259)

baruss odpad!

všetky recenzie používateľa

Tuctová nevtipná romantická komédia, ktorú ešte ku dnu tiahne nehorázne zlý herecký výkon Hugh Granta. Viem o čom hovorím. Stačí si pozrieť galériu a pochopíte, aké nehorázne zlé úškľabky vo filme používa. Môj amok vyvrcholil tým, že som musel pri každom zjavení Granta na plátne vztýčiť fuckera a zamrmlať si pod nos nejakú nadávku. Našťastie som sedel v úplne hornom rade v kúte a čo najďalej od intelignetých ľudí. Keďže filmom ktoré ma nahnevajú dávam zvyčajne ohodnotenie odpad!, musím povedať, že možno si to ten film ani nezaslúži. Keby tam hral namiesto neho akýkoľvek iný niemand tak - jednak je to film po ktorom pes neštekne, - a rozhodne by to bol výsledný efekt lepší. Ja som citlivý človek, čo sa prejavilo aj na mojom správaní v kinosále, a rozhodne si neželám aby niekto iný prišiel k ujme vďaka tomuto filmu. Hlavne tým, že sa sa nehorázne strápni svojím nekontrolovaným záchvatom zúrivosti, resp. že investuje peniaze do filmu a nakoniec sálu opustí aby svojmu nekontrolovanému záchvatu predchádzal. V konečnom dôsledku Vám peniaze nikto nevráti, jediná šanca je žalovať distribučnú spoločnosť za spôsobenú ujmu (záchvat, ktorý pošpinil Vaše dobré meno), proces bude trvať desiatky rokov a zrejme aj tak nič nevysúdite, lebo žalovať dsiribučnú spoločnosť, za to že jej film je zlý a vyhrať? no neviem. (Mido by už musela byť v nehoráznom bankrote : )) Čiže ak tam niekto chce ísť len kvôli tomu aby z toho vytrieskal prachy - tiež neodporúčam. Ak Vás okolnosti donútia navštíviť tento film (blíži sa Valentín, ste cinefil a tak) a máte pocit, že oný spomínaný záchvat by sa Vás mohol týkať, odporúčam skoré premietacie doby v pracovné dni, vtedy je kinách pomerne menej ľúdi, a miesta na sedenie v kútach kinosály. GL ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Neuveríte mi, ale mne sa tento film vcelku páčil. Dalo sa nad ním zasmiať a ja som si ho prakticky pozrel s úsmevom. Hugh Grant podal bravúrny výkon, ale S. J. Parker ..., nepáčil sa mi jej výkon. Celková pointa je dosť otrepaná, vraví sa jej tzv. holywoodská štruktúra. Ale film to je milý, takže *** (odo mňa). ()

Reklama

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Bradshaw a Božský po deseti letech (a) na venkově. Držte si neurony, jinak utečou. Napohled utýraný Hugh Grant taky vypadá, jakoby nejraději prásknul do bot a není divu. Pokud vám Carrie ze Sexu ve městě občas připadala poněkud – ehm – nedospělá, vězte, že v tomto filmu se s ní setkáte znovu, ale v podobě kolosální slepice, která by se raději nechala zabít, než zout z manolek. Sarah Jessicu Parker sice dabuje někdo jiný, chování její postavy je ale stejné jako v SATC, jen to už není vtipné, ale mimořádně otravné. Jediný důvod, proč jsem si nepřála, aby ji sežral medvěd, byl ten, že mám medvědy ráda. ()

fruitbueno 

všetky recenzie používateľa

Nuda, nuda, nuda. Nemám ráda SJP, Hugh Grant stárne a sice mu to sluší, ale dochází mu šťáva a když ho nemá kdo adekvátně doplnit, je to žalostný pohled na kdysi komediálního herce. Hvězdu za ten jejich zběsilý asistentský pár a druhou za to uťáplé zapadlé venkovské sídlo a poťouchlé postavičky v něm. ()

made1 

všetky recenzie používateľa

Tak tady venkov dokonale nakopal městu zadek... Opravdu, věřte mi, opravdu jsem se těšila na tuto komedii, i přes většinu místních komentářů, ale tahle dvojce byla stejně nešťastná jako Vince Vaughn a Reese Witherspoon ve filmu Čtvery Vánoce. Věřila jsem jim akorát na začátku, když se fakt nemuseli. Chtělo by to víc akce a propříště nedovolit Grantovi americké filmy, protože tam je sice pořád stejně vtipný, ale nefunguje to dohromady s tím ostatním. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama