Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenzie (91)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ďalší očakávaný tohtoročný horor, ktorý (ako to už býva) nedopadol podľa mojich predstáv. Prostredie o polovicu menej zaujímavé, postavy o polovicu menej sympatické, vraždy o polovicu menej brutálnejšie. Vlastne úplne všetko je tu podľa mňa o polovicu horšie v porovnaní s prvou časťou. Zabijak dobrý a neľútostivý ako vždy, len tá jeho mamča mi chýbala, mohla ožiť aj ona, možno by o bolo zaujímavejšie. A tak sa naháňajú po špitáli, no, nebolo to už ono. Padlo to len do priemernej vyvražďovačky, ktorých je teda neúrekom a na ktorú si už ani nikto o pár dní nespomenie. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Amy je študentkou medicíny, ktorá praxuje v márnici. Po skončení služby by veľmi rada oslávila svoje narodeniny. Plán plný zábavy narúša dovoz tela Jacoba Goodnighta, brutálneho sériového vraha. Nakoľko je zábava v nedohľadne, priatelia jej pripravia prekvapenie priamo v práci. Tá sa však po krátkej chvíli mení v krutý boj o život. Jacob sa preberá zo "záhrobia" a pokračuje vo svojom krviprelievaní. Kvalita slasher snímkov sa pozná podľa prevedenia gore, originality mordovačiek či násilia. Toto je "Alpha a Omega" tohto subžánru. Tušil som, že je niečo zlé hneď od začiatku, keďže sa režisér neustále vracal k záberom z prvej časti. Neviem čo si od toho sľuboval, ale v dvojke neuvidíte okrem pribúdania mŕtvol či neustáleho jačania a pobehovania po chodbách nemocnice takmer absolútne nič (či škrtenie mám pokladať za niečo výnimočné?). Mne osobne sa jednotka páčila, no za tento výtvor by si "Simpsonovci" zaslúžil pár faciek. Nech si o mne každí myslí čo chce (!!), ale toto je zabitý potenciál pokračovania príbehu o zabijakovi s hnusným ksichtom. Pochmúrne prostredie, občasná atmosféra sú taktiež nenávratne v prdeli. Ale viete čo pribudlo?! Emocionálny prvok, v podobe dvoch súrodencov ktorý si ešte aj v čase prenasledovania vraha za chrbtom vykrikujú svoj "narušený" vzťah. Väčší pocit zadosťučinenia fanúšika hororu by divák dosiahol pri sledovaní "30 prípadov majora Zemana". Už sa teším na tie komentáre, aká že to vymakaná pecka spatrila svetlo sveta. "See no Evil 2" je prepadák jak "Nuda v Brne" - 30%. ()

Reklama

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

(Původní hodnocení - 9.10. 2018 - 1*) Tohle pokračování jsem v roce 2018 ohodnotil jednou hvězdou a komentář byl něco ve smyslu, že to byla velká sračka. Pamatuji si, že tenkrát jsem to určitě viděl v nižším rozlišení a jelikož se polovina filmu odehrává ve tmě, nezanechalo to ve mě dobrý dojem. Dneska jsem si tohle pokračování mohl osvěžit v krásném Full HD a byl to velký rozdíl. Takže, oproti jedničce tu máme lepší herecké obsazení - Hororová kráska Danielle Harris a Katherine Isabelle + dalších několik známějších tváří, děsivější prostředí, díky márnici a navazuje to přímo na jedničku a to je asi tak vše. Gore je rozhodně slabší a celé je to více hloupoučké, závěr vyloženě dementní. Každopádně, mám z toho lepší pocit, než minule a zvyšuji hodnocení z původní jedné * na tři. Jinak jsem se dočetl, že Jacob Goodnight, měl být novou Slasherovskou postavou (něco ve stylu Jasona Voorheese), kde se plánovalo více pokračováních, ale jelikož právě tenhle díl nepřinesl velký úspěch a herec, který ztvárnil vraždícího psychopata, se vydal na politickou kariéru,  tak se zatím oživení téhle série neplánuje. Škoda, třeba se to v budoucnu změní, protože další díl, bych si rozhodně nenechal ujít. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Kto videl Fritt vilt II a nepáčila sa mu nech tento film obíde míľovými krokmi,lebo dá sa povedať dosť veľká podobnosť,len nemocnica je zamenená za márnicu.Neskutočne nesympatické postavy a k tomu totálne nezmyselné a tupé scény.A Jacoba ešte urobili Gladiátorom,to už bola iná fraška.Za 2 lakačky po ktorých som sa skoro posral dávam 1*. Príbeh neoriginálny,spracovanie tupé,postavy primitívne, záporák trápny debilko, vraždy žiadny nový impulz som nepostrehol a mohol by som pokračovať ďalej ale vonkoncom sa mi nechce. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že z práce Soska sisters je cítiť nesporné zanietenie pre hororový žáner a ich filmy nie sú márne. Máme tu nekompromisného psychopata, veľkého ako stodola, ponuré prostredie márnice, v ktorom si parta pripitých teenagerov dá so zabijakom neplánované rendezvous a zopár nevyhnutných drsných zabití. See No Evil 2 v zásade spĺňa všetky atribúty poctivej slasherovej zábavy a radím ho k tým lepším vyvražďovačkám z ostatných rokov. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)
  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)

Reklama

Reklama