Reklama

Reklama

Včera, dnes a zajtra

  • Československo Včera, dnes a zítra (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlavními hrdinkami tohoto povídkového filmu jsou tři italské ženy, pocházející z různých společenských vrstev, jež však mají mnoho společného - krásu, smyslnost, horkou krev v žilách a muže, kteří naprosto propadli jejich kouzlu. (oficiálny text distribútora)

Diskusia

hirnlego

hirnlego (hodnotenie, recenzie)

"Myslím, že tento film nemôžeme hodnotiť s dôrazom na dnešnú dobu ...bol predsa natočený v 1963, a to treba brať do úvahy. Na vtedajšiu dobu je to, podľa mňa, veľmi kvalitný film." - můžeme, netřeba a velmi kvalitní film je to i dnes.

wewerička

wewerička (hodnotenie, recenzie)

Myslím, že tento film nemôžeme hodnotiť s dôrazom na dnešnú dobu ...bol predsa natočený v 1963, a to treba brať do úvahy. Na vtedajšiu dobu je to, podľa mňa, veľmi kvalitný film. Všetky 3 poviedky sú vyrovnané - neviem ich ani zoradiť do postupnej kvality na 3 miesta. Typicky talianske prostredie v úžasnej De Sicovej réžii...jeho masové scény v talianskych uličkách, talianske gestá a povaha, ktorú dokáže tak skvele zobrazit v každej postave... No a samozrejme jeden z najlepších výkonov Lorenovej, kde síce Mastroianni hrá druhé husle, ale aj tak sú, ako vždy, geniálni.

Reklama

Reklama