Reklama

Reklama

Atraktívny a bezstarostný mladý muž Nikki (Ashton Kutcher) pozná svoje kvality – má peknú tvár a je dobrý v posteli. Ľahko očarí každú ženu, na ktorú sa pozrie. Bola by škoda, keby svoj výnimočný šarm a fyzické prednosti nedokázal poriadne speňažiť. Najčastejšie zvádza dobre situované dámy z Los Angeles, ktoré mu môžu poskytnúť dostatočný komfort, luxusné darčeky a more sexu. Jeho posledným úlovkom je krásna právnička Samantha (Anne Heche) v stredných rokoch, ktorá mu ponúkla viac, než mal kedykoľvek predtým. Žijú v nádhernej vile nad mestom a spokojnosť vládne na oboch stranách. Jedného dňa však padne kosa na kameň a Nikkimu zamotá hlavu príťažlivá servírka Heather (Margarita Levijeva) - rafinované dievča s podobným životným štýlom, ako vedie on. Nikky sa zamiluje do chudobného dievčaťa, ktoré ho považuje za boháča a hrá s ním rovnako zákernú hru. Nikki sa musí rozhodnúť medzi láskou a peniazmi. Dokáže rozmaznaný mladý muž skoncovať raz navždy so svojou doterajšou bezstarostnou existenciou, aby prežil skutočnú a krásnu lásku? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (361)

mahler 

všetky recenzie používateľa

Podobné filmy sice moc nemusím ale v nouzi shlédnu i je - tento mě sice nenadchnula le ani nepohoršil. Komedie to není a smát se asi nebudete, na moralizující drama si to také nehraje. Jednoduchý příběh, pár fuckujících scén, pár pěknejch bab a jedna bestiální ropucha požírající myš. Znovu to vidět netřeba ale na zabití všedního večera to jde. (zajímavé by bylo kdyby ve filmu místo Anne Heche hrála Demi Moore:-) ()

Sokkk_y 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoci, ale tenhle film mi připadá jako taková biografie samotnýho Ashtona Kutchera - pořád se mi nechce věřit, že je s o 16 let starší Demi Moore jen kvůli ehm... lásce. No, ale ať je to jakkoliv, má každopádně tenhle klučina nehorázný štěstí, že má právě za manželku ji, jinak by asi opravdu skončil na dlažbě, protože jako herec by se nejspíš neuživil. V tomhle filmu vsázel na svůj vzhled, což teda mohlo u nějakých náctiletých holek vést až ke zvhlnutí spdoního prádla, ale jinak nic moc no... Ale je pravda, že koncept snímku celkem ušel, takže dávám dvě hvězdy za Los Angeles, Anne Heche a za nehappyend. ()

Reklama

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Ľahká komédia ako tvrdí distribútor??? Ak áno, tak trpká komédia... a ľahká len zdanlivo, na prvý povrchný pohľad... "To fuck or to be fucked up", tak to niekedy v živote chodí (nemyslím to samozrejme "doslova":). Ok, nie je to brilantná dráma, nemá brilantných hercov, ani brilantný scenár, režisér nie je nový režisérsky guru, ten film zapadne...Ale páčilo sa mi to...a veľmi! Vôbec nie nahotou (ktorá tu nebola prvoplánová, nech si kto hovorí čo chce!), ale svojou jednoduchosťou, priamočiarosťou a istým mixom naivity a inteligencie...Páčil sa mi nápad, prevedenie, myšlienka..až po tú záverečnú žabu! Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie... ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Pre genaráciu odchovanú na HIGH SCHOOL MUSICAL to môže byť seriózna romantická dráma. Ja som vyrástol na iných veciach, ale tento filmík mi nevadil. Možno mal v sebe väčší potenciál predovšetkým pri vnútornom boji postáv, ale tu šlo skôr o to, že Kutecher "nie je ani múdry, ani vtipný, len pekný", takže tam jeho mierna topornosť sedela. Nie je to práve klasický romantický film, skôr taká young adult vzťahová dráma. Ja som to zvládol v pohode... ()

wohna 

všetky recenzie používateľa

Jak to tak vypadá, tak jsem jeden z mála, komu se ten film opravdu líbil. Ve filmu hrají prim 3 postavy: Ashton Kutcher, Margarita Levieva a Anne Heche. Je vidět, že ač se snažíte jak chcete, nikdy to nemusí vyjít tak jak vy chcete. Nikki. Je zde vidět jeho proměna. Od ''děvkaře'', který nezná lásku, až po kluka, který se bezhlavě zamiluje do dívky, která měla být pouze na jednu noc. čím víc ho odmítala, tím víc ho to k ní táhlo. Ale mě se tedy nejvíce líbila Anne Heche, která je opravdu nádherná. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (8)

  • Film se do distribuce dostal pod různými názvy. V Dánsku, Švédsku, Norsku a Finsku jako "L.A. Gigolo", ve Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku jako "Toy Boy", ve Španělsku a Portugalsku jako "American Playboy" a v Jižní Koreji jako "S-Lover". (Hroozley)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama