Reklama

Reklama

Mary

  • USA Mary Mother of Christ (neoficiálny názov)
? %
USA, 2019

Obsahy(1)

Mary Mother of Christ (Mária, matka Kristova) je životopisná historická dráma voľne vychádzajúca z Nového zákona v štýle snímku Umučenie Krista (2004). Zobrazuje časť príbehu Márie, Jozefa a Ježiša, ktorá sa na filmovom plátne doposiaľ neobjavila. Mária (Odeya Rush) sa narodí do čias plných zrady a do krajiny ovládanej krutou rukou Herodesa Veľkého (Ben Kingsley). Po ťažkom detstve sa jej v mladom veku narodí syn Ježiš, ktorého vychováva až do jeho dvanástich rokov.
Príbeh je postavený na niekoľkých epizódach z Máriinho života vo veku 13, 15, 19 a 27 rokov. Jozef, o ktorého presnom veku sa Nový zákon nezmieňuje, má v jednotlivých epizódach 16, 21 a 29 rokov. Už od Máriinho detstva sa stáva jej dôverníkom, spoločníkom a duševným partnerom, a preto je ich sobáš iba prirodzeným pokračovaním tohto vzájomného puta. Keď Mária otehotnie, Jozef sa rozhodne za každú cenu Máriu ochrániť a sprevádzať, kamkoľvek ich osud zanesie. (Incantator)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

čítám, že z tohoto projektu sešlo... :( škoda :D:D:D

Uživateľ vojta2012 zmazal svoj príspevok.

 (hodnotenie, recenzie)

Tak to si nenechám ujít, nejsem křesťan (chraň mě Pán Bůh :D), ale Umučení Krista hltám pokaždý, když to vidím. :D:D:D

for-com

for-com (hodnotenie, recenzie)

no vypadá to, že Jonathan je ze hry venku... uvidíme kdo ho nahradí...

Ant

Ant (hodnotenie, recenzie)

Obsazení sice vypadá oscarově, ale jen ať to nezvorá režisér...

brňan

brňan (hodnotenie, recenzie)

Těším se.Al Pacino,Jessica Lange,Jonathan Rhys Meyers i Peter O´Toole jsou pro mě zárukou poměrně kvalitního snímku u něhož se bude hodnocení pohybovat kolem 70 procent.

Súvisiace novinky

Umučení Krista – The Prequel?

Umučení Krista – The Prequel?

01.10.2012

Je libo další biblický příběh od scenáristy Benedicta Fitzgeralda, který se podílel i na Gibsonově veleúspěšném torture pornu? Ne? Nevadí, stejně vám ho studio Lionsgate naservíruje, zřejmě v naději,… (viac)

Reklama

Reklama