Reklama

Reklama

Skupina policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Banda zločincov, ktorá ho má na svedomí, sa ukrýva vo výškovej budove na predmestí Paríža. Tam sa po zuby ozbrojení policajti vydajú. Trestná výprava sa nepodarí, no všetkých  začnú ohrozovať zombíkovia, ktorí sa znenazdajky odkiaľsi vyroja. Ak chcú policajti, aj ich protivníci prežiť, musia spojiť svoje sily. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (194)

Curlyman 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najbrutálnejších, najkrvavejších a nahnusnejších zombie filmov za poslednú dobu, čo z neho robí nadpriemer. Miestami je to fakt ultrabrutálne, platí staré známe pravidlo, zabije ich strela do hlavy alebo v tomto prípade aj jej ručné rozmlátenie o stenu. Príbeh tu vôbec nie je potrebný, dokonca sa ani nedozviete, čo nákazu spôsobilo. Je to iba samé strieľanie a mlátenie sa prakticky od začiatku do konca. Je to fakt zábava, ale nič pre slabé žalúdky. ()

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

Tlupa protivných kreténů plánuje, jak co nejlíp přijít o ty svoje hnusný kejháky, což se jim postupem času celkem daří. Nevím, komu jsem přál víc, aby co nejdřív chcípnul. Tenhle casting musel stát za to, nevím co bylo hlavním kritériem, ale nebyl to ani vzhled ani schopnost hrát. Jediná slušná scéna byl indočínskej dědek kostící zombíky v chodbě v arnoldově stylu. Asi zatím nejslabší zombie film, co jsem viděl. ()

Reklama

karlik4801 

všetky recenzie používateľa

Ach jo! Proč jen tak rychlé záběry a špatné zvukové efekty. Zvuky zombie mi nepřišli přesvědčivé, znělo to jako když se dusí člověk bez krku. A ty záběry kdy banda zabíjí nebo zombie mlátí jsou tak rychlé až nepřehledné. Jinak nápadu si cením, venku zombie apokalypsa a dva "gangy" v jednom baráku musí splnit síly. Najde s hrdina, borec, kráva, blbec a blázen. Zvenku film hezky vypadá, obsah už je ale nic moc. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Prehnitý proti hnijúcim! Drsný policajti na súkromnom záťahu proti drogovým dílerom narazia na hromadu zombíkov, takže samozrejme musia spojiť sily v boji proti plesnivým hordám nemŕtvych obyvatelov paneláku. Prvé stretnutie so zombíkom čo má sáčok na hlave je podarené a krvavé, ukončené rozstrelením hlavy brokovnicou. Ďalšie stretnutia už sú podstatne fádnejšie, bez nejakých tých gore efektov a všetci tý drsňáci si furt vzájomne mávajú búchačkami pred ksichtom, takže zombíkov ani netreba, oni sa tí kreténi pozabíjajú aj sami. Napokon sa predsa len rozbehne hromadné zabíjanie plné digitálnej krvi. Najvýraznejšou postavičkou je šialený vojnový veterán čo hádže hlášky a pobehuje s guľometom. V pamäti mi utkvela scéna v ktorej jeden z magorov rozmláti zombíkovi hlavu o stĺp a reve pri tom "som skurvený Nigérijčan"! Záver je potom depresívny ale aj pomerne blbý. Takže priemer. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom obyčajný, štandardný zombie film. Je tu plno akcie, naháňačiek, krvi, pár lakačiek.... jednoducho všetko čo k akčnému hororu patrí. Má však jednu veľkú chybu. Ide o tuctovku veľmi rýchlo zabudnuteľnú a zbytočnú, pretože podobných filmov sú plné sklady, je ich už tak veľa, že sa stávajú jedným a strácajú svoju osobitosť a jedinečnosť. Verte mi... viem to, z vlastnej skúsenosti. Totiž na konci filmu som si uvedomil, že vlastne som to celkom nedávno videl, ale jednoducho mi vyfučal z hlavy :) 50/100 ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)
  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)

Reklama

Reklama