Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na najdesivejšie veci, ktoré môžu človeka postretnúť si Greg (Ben Stiller) vďaka svojmu svokrovi Jackovi (Robert De Niro) – bývalému agentovi tajnej polície už zvykol. Prežil fázu zoznamovania, svadobných príprav aj vzájomného stretnutia svojich rodičov  so svokrovcami. V tretej časti sa schyľuje k veľkému tresku – Greg sa chce stať neformálnou hlavou rodinného klanu, čomu sa Jack pochopiteľne bráni. Greg si je vedomý, že ako zdravotná sestra nezarobí toľko, koľko by si jeho žena Pam (Teri Polo) a dvojčatá zaslúžili. Začne preto pracovať v jednej farmaceutickej firme, čo prebudí radary podozrievavého svokra. Okrem toho sa do všetkého zamotá bývalý priateľ Pam a práve to spustí reťazec katastrofálnych situácií... (TV Markíza)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (540)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

No, ještěže nemám tchána ze CIA, takový waterboarding po nedělním obědě - to nezní moc lákavě.. I na potřetí se Byrnesovic kolo důvěry vydalo stejnou stopou a až na výjimky nejevilo známky podhuštění, ovšem do budoucna, ruku na srdce, ten vzorek je sjetý a už vážně není kde brát. Snad ještě možná zkusit díl o pokročile stařecké demenci Fotři jsou šojtři plus vše shrnující epilog Fotři do rakve patří. Dejte někdo proboha Lauře Dern najíst! Vždyť v takovém stavu by zaskočila T-Rexovi v krku jak kapří kůstka.. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Poviem to takto - tretí diel série nad vodou drží už len sympatia k postavám, pretože množstvo a kvalita humoru je oproti predošlým dielom skutočne moc móc pozadu. Pripadal som si, ako keby bol scenár napísaný za jeden pracovný týždeň akousi nedoštudovanou personou, ktorá za prácu navyše dostala malý plat a tak si svoj hnev vybila na trápnostiach a vyslovených zbytočnostiach typu škôlka pre nadané deti/odrezaný prst/pichanie injekcie do penisu. Niesom žiaden puritán, to rozhodne nie, ale od série "Fotro-lotrov" čakám skrátka omoho viac. No aspoň že DeNiro a Hoffman vždy potešia.) ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Rovnako ako jednotka, ťaží tento film z toho, že vie kedy scénky ukončiť a nebyť tak trápnym. Je to len súbor scén bez sutočného príbehu, ale film nenudí a občas sympaticky paroduje. Vzhľadom na to, že ide o klasickú americkú rodinnú komédiu je až neuveriteľné, že z toho nebola otravná hovadina. Príležitostí na trapošenie tu bolo dosť, ale tvorcovia okolo nich šikovne prekľučkovali... ()

mcb 

všetky recenzie používateľa

Opravdu nechápu, proč se mají herecké legendy jako Robert De Niro nebo Dustin Hoffman potřebu prohánět v takových zoufalých komediích. Nehledě na výborné předchozí dva díly jsou Malí Jebalové jen nesourodá spleť gagů a zbytečně nechutných vtípků, u kterých se tak akorát budete cítit trapně, a zašlapávají celou sérii na kilometry pod drn. Navíc, vykalkulovaná otevřená dvířka na konci zaručují, že se bude vařit z vody až do té doby, dokud budou diváci ochotně (klidně každé Vánoce) platit. Ale kdo by na takovou milou rodinnou komedii nešel, že? Ještě že tu je Jack Byrnes a Google... ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

První polovina je vlažná a sem tam obsahuje i trapnější momenty (tím vůbec nejtrapnějším je klystýr), druhá je jedním slovem "fajn" a vrací vše do starých známých kolejí. Rodinná nedůvěra pokračuje, vztahy se rozpadají, pak se zase upevňují a všichni jsou přesně takoví, jací byli doposud. Robert De Niro, Barbra Straisand a Blythe Danner opět senzační, Ben Stiller ale jaksi uvadl a odsunutí Dustina Hoffmana do Španělska mě taky dvakrát nepotěšilo... Ale aspoň jsme se konečně dočkali více "pana dokonalého". ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (11)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 279,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 522,7 mil. (NIRO)
  • Režisér předchozích dvou dílů Jay Roach neopustil rodinu úplně, stále se na trojce podílel alespoň jako producent. (Coldrex)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 100 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (viac)

Reklama

Reklama