Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na najdesivejšie veci, ktoré môžu človeka postretnúť si Greg (Ben Stiller) vďaka svojmu svokrovi Jackovi (Robert De Niro) – bývalému agentovi tajnej polície už zvykol. Prežil fázu zoznamovania, svadobných príprav aj vzájomného stretnutia svojich rodičov  so svokrovcami. V tretej časti sa schyľuje k veľkému tresku – Greg sa chce stať neformálnou hlavou rodinného klanu, čomu sa Jack pochopiteľne bráni. Greg si je vedomý, že ako zdravotná sestra nezarobí toľko, koľko by si jeho žena Pam (Teri Polo) a dvojčatá zaslúžili. Začne preto pracovať v jednej farmaceutickej firme, čo prebudí radary podozrievavého svokra. Okrem toho sa do všetkého zamotá bývalý priateľ Pam a práve to spustí reťazec katastrofálnych situácií... (TV Markíza)

(viac)

Videá (20)

Trailer 2

Recenzie (540)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Stále je to komédia, ktorá dokáže celkom slušne pobaviť, ale kvalitatívny zostup, oproti prvému dielu, je úplne evidentný. Skôr by som to asi prisudzoval tomu, že ono sa vlastne od prvého dielu moc nezmenilo a tak nemožno čakať nič prevratné, ani čo sa týka situácií a ani druhu humoru. Hereckých hviezd je tu toľko, že by to vystačilo aj na dva filmy, ale majú málo priestoru a tým pádom sú zbytoční. Scenár a réžia len priemerné a vo výsledku máme film, ktorý môžem doporučiť len s výhradami a skalným fanúšikom série. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Oprava strechy neprebieha podľa plánu.“ – „To sa stáva.“ – „Mne nie.“ Už prvé dve časti ma hnevali svojou priemernosťou (ostro kontrastujúce s bombastickým kastingom) a tým, že sú plné otravných postáv, ktoré sa nesprávajú ako ľudia, ale skôr ako (morálne) príšery, ktoré si nerobia ani vrahovia v kriminále, nieto ešte postavy v rodinných komédiách s ponaučením. Ale v trojke už mám toho vážne po krk. Nesympatické výkony inak sympatických hercov (tentoraz do toho Stiller s De Nirom stiahli rovno aj Lauru Dern a Harvey Keitela, navyše v úplne zbytočných rolách), tuctové dialógy, banálne „ohromne vtipné“ scény (grcanice sú ešte tá vydarenejšia vec, čo je alarmujúce) a naťahovaný scenár, v ktorom De Niro ZASA ide po Stillerovom krku, hoci sa už dvakrát udobrili. Strašná trilógia. Strašná! ()

Reklama

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Opakovaný vtip není vtipem. To by si autoři obdobných špatných komedií měli konečně uvědomit. A jestliže byl tady ten "vtip" vyčpělý už v prvním díle, v tomhle (třetím?) se jedná o velice zoufalé herce, kteří se snaží zachránit velice zoufalý počin bez jakéhokoli (!) humoru. Nepamatuji, že bych se u toho jedinkrát zasmála. Myslím, že by se měl vymyslet nový termín pro tenhle žánr, kdy je "komedie" naprosto nevtipná. Vážně. Už to jméno hlavního hrdiny nevyvolává salvy smíchu, ale spíš pocit trapnosti. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem byla docela zklamaná, protože první dva díly byli opravdu vtipné, tak, že jste se u nich smáli celou dobu. Kdežto tady jsem se zasmála asi tak dvakrát a to ještě nejspíš přeháním. A ta bitka a srdcerivný konec tomu dodal korunu. Nečekala jsem moc a i přesto jsem byla zklamaná. Rozhodně nejslabší ze všech, ale dávám tomu 3*, když už teď vím co (ne)čekat tak se na to dá dívat vcelku v pohodě. Ale jako ta Jessica Alba, WTF :D ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Třetí fotří díl doplácí na příliš vysokou kvalitu svých starších brášků. Zejména první díl by v kategorii "filmy u kterých se smějeme jako hovada" byl žhavým kandidátem na přední pozice. I když se srovnávím filmů zcela vyhýbám u filmových serií je situace trošku jiná. Ve třetích fotrech totiž všechno humorné už bylo servírováno dříve, z čeho tedy uvařit závěrečný dezert. Všechny postavy už známe, Mr. Gings už umí splachovat prkýnko a Jebal se projebal ke šťastnému rodinému životu. Takže jediný co zbejvalo, zavolat všechny Jebaly i nejebaly před kamery a pokusit se o zázrak, ale ten se prostě zcela zákonitě nemohl konat. Ano, jistě film nepostrádá na vtipu, ale už jen pouze při společných scénách Roberta a Bena. Zbytek scén naházet do hajzlu a poprosit Mr.Gingse o spláchnutí. Tohle už bohužel není ta fotří dálnice s fórama na každým kilometru. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (11)

  • Ben Stiller (Greg) se nechal slyšet, že po deseti letech, které uběhly od Fotr je lotr (2000), mu konečně přestalo připadat divné oslovovat De Nira (Jack Byrnes) "Bobe". (Coldrex)
  • Keď sa Greg (Ben Stiller) v metre stretáva s Jackom (Robert De Niro), ten mu hovorí, že ide kúpiť mlieko. V reálnom živote má Robert De Niro prezývku "Bobby Milk". (misterz)

Súvisiace novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (viac)

Reklama

Reklama