Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (356)

-OverLord- 

všetky recenzie používateľa

Ujetý a nechutný, ostatně jako všechny filmy i nefilmy o Jackass, ale já tu partu hovad mám prostě rád a dokážu se skvěle bavit. A o tom to je, ne? Řekl bych, že trojka je na stejný úrovni jako dvojka a objeví se i několik celebrit, k tomu hraje parádní soundtrack a padaj vostrý hlášky. R.I.P. Ryan Dunn ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Opäť paráda Johnny Knoxville, a jeho banda nenormálnych psychopatov nesklamala, ale to predsa nikdy !!! ani vo video častiach ako 2,5 či 3,5. Trojka sa vydala viac cestou bolestivých a krkolomných kaskadérskych kúskov. Som za každú srandu , ale niektoré by som teda osobne sám na svojej koži nechcel zažiť. Bolo tu menej zvrátených vecí čo mi nevadí aspoň sa neopakovali a ukázali že v nich prah bolesti ešte stále nie je na úrovni Tibetských mníchov. vyšla s toho pekelná ako as hovorí "podívaná" RIP Ryan Dunn ()

Reklama

MrMysterious odpad!

všetky recenzie používateľa

Nefalšovaná ukážka úbohosti dnešnej „uvoľnenej“ spoločnosti, nedostatok prirodzenej inteligencie a vkusu, na rešeto rozstrieľané morálne zásady, slušnosť a chochmes, kúsky ubližujúce nič netušiacim, vystrašeným zverom. Uvedomujem si že môj úvod môže rovnako slúžiť ako dobrá reklama. Čo predpokladám v 80%toch vás aj zafunguje. K jednej z častí Jackass New York Times napísal: „…najodvážnejšia, najuvoľnenejšia komédia moderného filmu.“ Ukážte mi prosím toho primitíva ktorý túto sprostosť napísal a osobne mu do zadnice vrazím (v Jackass partii tak obľúbený) umelý úd poháňaný silou turbíny z lietadla. Naozaj považujeme za synonymum odvahy vytasenie náradia a ošťanie všetkých naokolo? Poriadna päsť do tváre kamaráta je to, čo z nás robí tvrdých chlapíkov? O nechutnostiach, trápnosti, fingovaným nebezpečím (neboj sa, tomu hadovi vytrhli zuby), smiechu nasilu sa radšej ani rozpisovať nebudem. Veľa z vás si teraz možno povie že som zakomplexovaný suchár ktorý nedokáže oceniť „odvahu“ týchto psychicky chorých a nevyvinutých jedincov. Otázkou však zostáva: naozaj chceme robiť hviezdami dnešnej doby niekoho, kto má jedinú skutočnú hodnotu silný žalúdok a schopnosť udržať v ústach konské spermie? Naozaj si dáme vymývať mozog stupídnymi kúskami a pohľadom na násilie v partii chlapov ktorých súdnosť (spolu s fanúšikmi ich filmov) nenávratne opustila? Kľudne sledujte Jackass každý deň, pokiaľ máte pocit že vás to nejakým spôsobom posunie a skvalitní život. A vypnúť sa dá aj kultivovanejším spôsobom, ako dívať sa na partiu krochkajúcich úbožiakov, ktorí urobia naozaj čokoľvek aby sa dostali na televízne obrazovky. A nebola by to MTV keby im to výmenou za kilá sračiek neumožnila. Fanúšikovia, prajem vám veľa naozaj „kvalitnej“ zábavy strávenej pri Jackass, ďalšie časti budem s vami preklikávať aj ja a trpezlivo čakať, kedy si niektorý s maníkov pri natáčaní zlomí väz. To len bude prdel, vole. MUHEHEHEHE Morálny úpadok v extrémnej forme ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Nikdo nemůže partě okolo Johnnyho Knoxwilla upřít, že dokáží zaručeně pobavit a že si i zaslouží respekt za to, co jsou ochotní absolvovat. Ale proč tolik využívat análních otvorů, výkalů a jiných prasáren, když to evidentně jde i slušně a do jisté míry decentně? Nějak extra nechutné to zase nebylo, ale trapné chvilky postupem času přibývaly a v závěru už mi jen zněla v hlavě myšlenka, kterou pronesl přímo jeden ze zúčastněných: "Je to hlavně o hovnech a blití." Janě, je to show, která si moc nebere servítky, a všichni pánové mají můj obdiv, ale podruhé už bych je asi sledovat nedokázal. 55% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Stará dobrá JackAss klasika = čistý průměr s tím, že některé vtípky jsou opravdu excelentní (povedené a vtipné, nápadité!), jiné nezajímavé, a zbytek trapný a nechutně odporný. Výkaly a zvratky totiž nemohou chybět v žádném díle :-). Sem tam výbuchy smíchu nicméně zaručeny, zejména začátek a konec rulují... ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama