Reklama

Reklama

Dievčatko a líška

  • Slovensko Liška a ja (viac)

Obsahy(1)

Pravdivý príbeh o jedinečnom priateľstve dievčatka a líšky sa dohráva počas jedného pôvabného leta v krásnom horskom prostredí.
Dievčatko Bertille zazrie v lese líšku a chce sa s ňou spriateliť. Potrvá dlho, kým sa jej to podarí. Líška si na ňu postupne zvyká a prejavuje jej čím ďalej väčšiu dôveru. Bertille je šťastná, keď sa s ňou môže hrať a vyvádzať s jej líšťatami. Trocha sa na líšku hnevá, že ju neposlúcha a nehrá sa podľa jej predstáv. Raz si ju privedie domov, ale líška sa v cudzom prostredí necíti isto a bezpečne, a tak vyskočí von oknom, pričom sa poraní. Bertille odnesie zranenú líšku späť do lesa a aj keď sa zvieratko uzdraví, Bertille svoje sebecké konanie oľutuje a z letného zvieracieho dobrodružstva si odnesie veľké životné ponaučenie.
V rovnakej izbe ako Bertille žije po rokoch jej malý syn a mama mu rozpráva svoj pôvabný príbeh s líškou, ktorý tu prežila počas jedného dávneho leta. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Azrael515

Azrael515 (hodnotenie, recenzie)

5thAvenue: mno ono torrentov s povodnym znenim je habadej ale ja mam skor problem s titulkami. ....

 (hodnotenie, recenzie)

Dojemný příběh... Překrásné scenérie, výborně propojené s hudbou... MMCH muzika, to je to, proč jsem ten film chtěla vidět. Stáhla jsem si soundtrack a ve své fantazii ujížděla na té kráse. Pak jsem narazila i na film a celá natěšená se k němu uvelebila. Po pár vteřinách přišla strašlivá sprcha. Ten dabing! Proboha proč to nevypráví to malé děvčátko? Proč do toho musí celým filmem skřehotat ta vyžilá padesátnice? Tohle je teda velkej průser českého dabingu!
Příběh, vizuální stránka a hudba za 5* ale ten dabing.... to je jediný důvod proč si ten film už nikdy nepustím. Leda by mi nějaká dobrá duše poslala link na originál ve francouzštině.

Reklama

Reklama