Reklama

Reklama

18-ročná Katie sa na maturitnom večierku dozvie, že jej "spriaznená duša" Ryan odchádza na celé leto preč a preto sa mu rozhodne povedať, čo k nemu cíti. Ryan jej narovinu povie, že sa s pannou nevyspí a tak sa Katie snaží nájsť vhodného adepta na odpanenie. Ako to však býva, počas večierku nájde svoju naozajstnú lásku, Spencera, ktorý bol jej skutočou "spriaznenou dušou", iba o tom nevedela... (glacierka)

(viac)

Recenzie (25)

dj.kouba 

všetky recenzie používateľa

Větší sračku jsem už hodně dlouho neviděl, ale ve tři hodiny ráno dobrý :-). Řeknu to tak....nenudil jsem se a občas jsem se i zasmál....hlavně bobřík v koupelně, což nebylo sice moc vtipné, ale k zamyšlení ;-). No samozřejmě náročnějším uživatelům absolutně nedoporučuju xD. Jednu hvezdičku za Lauren Walsh, která tady byla fakt kost :-). ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

2*. Jedna za tie kozy a spol. a druhá za to, že som sa pár krát zasmial. Film u mňa tak na 30%. Totálna vykrádačka. Debilný scénar a dialógy (ešte aj v rámci žánru). Trápnosť na trápnosti. každá vtipná vec je obklopená veľkým množstvom odpadu. Ako keby tam ani nehrali herci ale nejaký amatéry. Celé mi to prijde tak amatérske. Nič podobné som nikdy nezažil (nevidel). ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Raz za čas je dobré pozrieť sa aj na totálny brak, lebo potom oveľa viac ocení inak priemerné filmy. No a tento film bol presne takým brakom, hoci mal aj zopár svetlých momentov. Ale inak scenárovo a obsahovo úplná blbosť, ktorá asi poteší akurát tak nejakého nadržaného puberťáka. Ale inak Olivia Alaina May stála celkom za to, sympatická dievčinka! (a za ňu ide aspoň tá jedna hviezdička). Btw. videl som aj celú kopu horších filmov ako bolo toto :D ()

lilylove 

všetky recenzie používateľa

Odhadla jsem jak to dopadne i to že Ryan je gay :D Párkrát jsem se zasmála někeré scénky byly opravdu vtipné ale i pár trapných se našlo.U filmu jsem se nenudila,možná že bych šla s hodnocením výš kdyby to nebyla kopie německé komedie "29 a ještě panna" z roku 2007.Lépe řečeno ubohá kopie,při komedii "29 a ještě panna" jsem se smála celou dobu až jsem skoro brečela smíchy na podlaze a scénky byly povedené naproti tomu v tomhle bylo jen pár vtipných scének takže dávám 3*. ()

Buraking odpad!

všetky recenzie používateľa

Od prvního střihu mi bylo jasné, že to bude opravdu pořádná sr.... Z donucení jsem se na tento film dodíval do konce a naprosto nedovedu pochopit, jak někdo vůbec mohl natočit takovou blbost. To byl nejubožejší film, který jsem snad kdy viděl. Nemůžu ani shrnout o čem ten film byl - byl naprosto o ničem. Kamera hrozná, zvuk hroznej - všechno mě motivuje k tomu dát bez váhání největší ODPAD!!! ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama