Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Našu rodnú planétu sa snažia osídliť votrelci z vesmíru, ktorí neváhajú zájsť až do krajnosti – dokonca začali zohrievať jej atmosféru, aby im ešte viac vyhovovala, čím odštartovali nezvratné globálne otepľovanie! Zemi, ako ju poznáme, hrozí zánik, a tak sa na jej záchranu podujmú vojenský kapitán Steve O'Bannon (D.B. Sweeney) a jeho muži, ktorý zatiaľ nemajú presne vyhranenú taktiku boja, zato však len tri hodiny na odvrátenie fatálnej katastrofy a eliminovanie vražedných mimozemšťanov! Stačí jediná chybička, jedno jediné nesprávne rozhodnutie a... Zem prestane existovať. Našťastie je tu však ešte i krásna a bystrá modelka Caroline (Danica McKellar)... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (29)

djfun odpad!

všetky recenzie používateľa

Původně jsem přemýšlel o pěti hvězdách za bravurní komedii, ale nakonec jsem se nepřemluvil...:) Těžko věřit, že na tohle někdo dokázal dát byť jedinej dolar a že se někdo v dnešní době odvážil takovou bezduchou sračku natočit, a co hůř, vůbec pustit ven! Efekty, vlastně "efekty", jsou opravdovou třešničkou na dortíku pejska a kočičky. Něco "tak moc" jsem asi ještě neviděl. ()

VUCAKO 

všetky recenzie používateľa

Nezajímavý příběh plný klišé, průměrných až špatných výkonů herců a úplně zoufalé počítačové efekty. Mnohé z nich byly určitě dodělávané ve 2D pomocí PhotoShopu. Je otřesné, když rogallo se v záběru třese, ale kouř z něj "vycházející" ne! Nedoporučuji komukoli se filmem zabývat, jenom snad kdybyste se chtěli podívat, jak vypadá Danica McKellar dnes, 15 let po natáčení seriálu THE WONDER YEARS. Za ni také dávám jedinou hvězdičku. ()

Reklama

Renciasko 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezda za Danicu. Úvodné minúty dávali nádej na vcelku zaujímavú tematiku. Prvé scény “mimozemšťana” ej kej ej raptora, pád lietadla a zabijacké scény dali však okamžite znať, že pôjde o odpadkový snímok. Škoda, malo to snahu ponášať sa na Far Cry. Akurát toto “veľdielo” som vydržal pozerať asi 10 minút. Najhoršie na tomto nollywood pripomínajúcom filme je, že bežal v normálnej televízii na nemenovanom českom programe... To by som sa hanbil vypustiť na verejnosť. ()

Ruthen 

všetky recenzie používateľa

Tak určite je to natočené neprofesionálne, herecké výkony, počítačové efekty a inteligencia postáv je hlboko podpriemerná, ale na stane druhej práve tieto nedostatky z toho robia komédiu. O mimozemšťanoch už toho bolo natočené kvantum a mali rôzne podoby (konkrétne tu mi pripadali ako nejaký Ceratosaury) takže tvorcovia už asi nemali veľmi na výber tak sa uchýlili k tejto paródii. Dávam päť aj keď je to skutočne niekde blízko odpadu, ale len preto že som sa dobre bavil na všetkom tom amaterizme. Hlavne herecké výkony na úrovni dedinských ochotníkov sú polevou na torte. ()

rublik05 odpad!

všetky recenzie používateľa

Cítím se podveden. Podle názvu jsem čekal nějaké nechutné rozpouštění lidí, zánik planety vlivem nadměrného tepla nebo něco podobného. Ani ve snu by mě nenapadlo, že celý příběh bude postaven na vraždících digitálních dinosaurech, kteří se snaží dobít Zemi. Co vám budu nalhávat, byla to čirá hrůza. Příšery jak z Malování, triky odporné, herci se snad ani nedají nazývat herci, scénář už víc dementní být nemůže, zkrátka po všech stránkách poctivý odpad. Kdyby se všichni nebrali tak vážně, mohla to být alespoň špatná parodie. 0/10. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama