Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

23-ročnú hviezdičku internetu Abby Smithovú vrah dobodal na smrť. Tesne pred tým, než zomrela, ju odfotografoval a snímky zavesil na sociálnu sieť. Castle s Beckettovou pátrajú po osobe s prezývkou Internetový zabijak. Stopy vedú do obchodu s nábytkom, ktorý vlastní bývalý policajt Bill Garrett. Detektív, ktorý donedávna pracoval na policajnom oddelení počítačovej kriminality, tvrdí, že nikoho nezabil a niekto sa mu len snaží pomstiť. Internetový zabijak upozorní políciu, že má nesprávneho podozrivého a zavesí na web fotografie častí ľudského tela a dátum, kedy zrejme spácha ďalší zločin. Kocky sú vrhnuté, honba za internetovým vrahom sa začína, veď tentoraz ide doslova o život. Nebezpečného sociopata musia zastaviť, skôr než zavraždí ďalšiu obeť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

bubun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Příběh tak na tři hvězdičky, ale za ten webmercial na konci (viděn a slyšen v mnoha jazycích, nejlepší je asi ve španělštině, ale ani slovensky to není špatné: "Mrazivé a napínavé dobrodružstvo - nový román") dávám jasnejch pět! ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sériový vrah a hra na kočku a myš. Inu proč ne, konečně zažila tahle série i trochu toho vzrušení a brutality. Na rozdíl od většiny ostatních dílů (zatím) tu byla i dobrá atmosféra a nudná vedlejší linka byla odsunuta do pozadí. Což samozřejmě dokážu ocenit, takže v tomto konkrétním případě dám ve finálním ohodnocení o jednu hvězdu víc. Kéž by podobných dílů bylo mnohem ale mnohem více, než těch obyčejných průměrných epizod. ()

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další a další díly začínají být hodně dobré. Nezadají si s nejlepšími kriminálkami. Tentokrát jde o případ, kdy pachatel posílá policistům indicie, podle kterých mají poznat, kdo bude další oběť. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama