Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

Mire 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som to hodnotiť nezamýšľal, keďže to mám celkom u prdele, ale ako to sleduje moja matka, tak som práve začul ako Andrej Bičan robil grimasy aj so zvukovými efektami ako čistý debil, tak nemám možnosť dať iné hodnotenie, obsadzovať do relácií stále toho kreténa ktorého jediný dobrý angažmán bola Maxihra na začiatku minulej dekády!! EDIT 22.3.2014: Bičan je určite svojrázny a občas mu môže zajebávať pred obrazovkou, ale po čase a vzhliadnutí viacerých stále nie celých častí ale aspoň útržkov, musím povedať že je to jeden z mála normálnych televíznych programov ktoré máme možnosť sledovať. Takýto formát totiž totálne vykapal a nahradili ho rôzne odporné reality show. A 5 proti 5 dokáže byť celkom zábavné aj bez vulgarizmov, hádok medzi "súťažiacimi" a inými ohavnosťami ktoré sa v týchto realitných show vyskytujú. Dávam také dobré dve hviezdičky. ()

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

Tento program má síce dobrý koncept, len ho kazí svojou prítomnosťou arogantný Andrej Bičan. Jeho nafúkanosť nepozná hraníc a nie nadarmo sa hovorí menej je niekedy viac. Jednoducho na verejno právnu televíziu ani omylom. On sám sa zaškatulkoval medzi "blba" už dávno a je logickým vyustením , že sa toho už nikdy nezbaví. Je na rovnakej intelektuálnej úrovni ako Peter Marcin , ale to je ešte väčší ... ()

Reklama

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Tato slovenská verze soutěžního pořadu je podle mne o třídu lepší než býval její český protějšek. Má totiž skvělého moderátora - celý pořad stojí a padá s Andrejem Bičanem. Bez zajímavosti nejsou ani odpovědi dotazovaných účastníků průzkumu. Pokud to jde, snažím se občas strávit půlhodinku před televizním zpravodajstvím s tímto pitvořícím se a vtipným chlapíkem. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Už je to opozerané a moderátor občas robí hanbu celej Levoči, občas sa mu darí podstatne viac a preto sa to ťažko hodnotí, ale je to stereotypné a je to v podstate iba tipovanie bez toho, aby sa človek dozvedel niečo zaujímavé a tak pozriem iba sporadicky, ak sa na to pozerajú rodičia a zastavím sa pri nich. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan je nielen skúsený moderátor.ale aj zabávač,ktorý má stále plné vrecká bláznivých nápadov a stereotyp tu rozhodne nehrozí.Nikdy totiž nie je dopredu jasné,ako sa súťaž vyvinie a akými scénkami prekvapí vtipný moderátor.Asi aj preto sa relácia drží na televíznej obrazovke dlhých 5 rokov a v STV prežila aj výmenu riaditeľov. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama