Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento britský komediálny seriál sa odohráva vo svete, kde sú maskovaní superhrdinovia každodennou záležitosťou. Dej sa sústreďuje okolo štyroch superhrdinov: Alex alias The Hotness (Nicholas Burns), Sarah alias Electroclash (Claire Keelan), Don alias Timebomb (James Lance) a Jenny alias She-Force (Rebekah Staton). Stretávajú sa spolu s ostatnými superhrdinami v bare nazývanom The Fortress, kde rozoberajú každodenné témy: sex, alkohol a svoju vlastnú neschopnosť. Dialógy sú plné ostrého humoru a vulgarizmov. Seriál je satyrou hollywoodskych filmov o superhrdinoch a padne dobre každému, kto už má plné zuby neomylných a dokonalých amerických hrdinov a chce sa pobaviť. (Nekrofil)

(viac)

Recenzie (2)

Nekrofil 

všetky recenzie používateľa

Tak tento seriál ma naozaj dostal! Pred tým, ako som si pozrel prvú (a zatiaľ jedinú) sériu seriálu, nemal som žiadne očakávania. No po tejto záplave skvelých fórov a perfektných postáv som bol naozaj nadšený. No Heroics využíva naplno všetky možnosti, ktoré mu prostredie plné superhrdinov ponúka, a vtipkuje, paroduje a zosmiešňuje, kde sa len dá. Dúfam, že sa seriálu bude dariť a vzniknú aj ďalšie časti, pretože No Heroics má silný potenciál stať sa vážne kultovou záležitosťou. Ja som po prvej sérii veľmi optimistický, dávam 100%. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Viaceré detaily a predmety v bare "The Fortress" sú odkazmi na iných superhrdinov a komiksy. Za barom sú pohľadnice z Metropolisu a Megacity. Predávajú sa tu viaceré nápoje, ako napr. "V for Vodka", "Gin City", "Shazamstel Light", "Von Doomenbrau" a "Green Lamp Ale". (Nekrofil)

Reklama

Reklama