Reklama

Reklama

Laurie Strodeová (Scout Taylor-Comptonová) zastrelila sériového vraha Michaela Myersa (Tyler Mane), pričom sama utrpela ťažké zranenia. Po roku od tragických udalostí býva u šerifa Bracketta (Brad Dourif) s jeho dcérou Annie (Danielle Harrisová) a prenasledujú ju desivé sny. Netuší, že Myers, ktorého telo v osudnú noc zmizlo, ožil, a pri potulkách mestom pokračuje vo svojom krvavom diele. Blíži sa Halloween a do svojho rodného Haddonfieldu v Illinois vkročí brutálny vrah s obhorenou maskou a dlhým nožom. Nezastaví sa pred ničím, veď musí dokončiť neuzavreté rodinné záležitosti súvisiace s jeho pochmúrnou minulosťou. Od tých čias síce vyrástli v meste noví a odvážni hrdinovia, ale podarí sa im dnes prežiť dosť dlho na to, aby zastavili neživého a nezastaviteľného démona? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (400)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ani prvni dil nebyla zadna velka pecka, takze jsem od druhyho nic moc necekal a skutecne jsem nic moc nedostal. Nechapu, na co si Zombie hraje, misto aby nam predlozil pekne krvavou beckovou vyrubavacku se znamou postavou, snazi se o nejaky umeni nebo co, a i kdyz nejsme ochuzeny o nejaky to zabijeni a to navic docela pekne brutalni, zaroven do toho mota spoustu zbytecnejch snovejch sekvenci, zbytecnou linii s doktorem a proste cely se to snazi tvarit jako neco vic. No a to bohuzel nefunguje. Ale zaroven to nefunguje ani jako beckovej horor, protoze to proste neni strasidelny a co si budem povidat, rozsekany a rozparany mrtvoly jsou dneska v kazdy druhy vyvrazdovacce a tady to neni natoceny nejak extra super, aby to nejak sokovalo. Navic celej ten pribeh je takovej o nicem, sice je fajn, ze primo navazuje na prvni dil, ale co je to platny, kdyz je to cely desne zmateny a sceny tam Zombie seka jednu pres druhou bez nejakyho smyslu. Navic hlavni hrdinove mi byly u prdele a pulku filmu sem cekal, kdy uz konecne Myers to urvanou kravu rozmazne o stenu. No a co se tyce samotnyho Myerse, masakruje sice furt pekne, jenze pulku filmu se mota nekde po loukach a lesich jak vandrak a druhou pulku filmu tohle dvoumetrovy tupy hovado strasne nenapadne vsude vyskakuje a jednotlivy vrazdy jsou za chvily lehce predvidatelny. Navic zaverecny odmaskovani, wtf? Proste solidne natoceny a pekne krvavy, ale zaroven nezabavny, plny nesympatickejch postav a naprosto zbytecne dlouhy hororovy becko, ktery si hraje na neco vic a me to proste nebavilo. Slabsi 3*. ()

hladass odpad!

všetky recenzie používateľa

Zajímalo by mě, co má tahle kokotina společného s Halloweenem??? Vágus Michael se bez masky prochází krajinou, sem tam někoho zabije, nakonec i promluví a divákovi se ze všeho chce zvarcet... Kromě hnusných, brutálních vražd se vlastně nic neděje... V Zombieho pojetí se z dr. Loomise stal totální debil a z Laurie neurotická, uječená kráva, které přejete aby zemřela co nejdříve a tou nejbolestivější smrtí... Je zbytečené cokoliv dalšího psát, je to jednoznačně nejhorší díl série... Totální sračka... ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Zombieho remake by som kľudne označil za jeden z najlepších slasherov, s akými som sa stretol, mal všetko, čo má film tohto typu obsahovať a navyše vo vysokých kvalitách, ale toto pokračovanie mi už príde dosť rozporuplné. Na jednu stranu určite oceňujem, že sa to Zombie rozhodol pojať úplne iným a na pomery žánru aj celkom originálnym štýlom, ale nedokázal to vhodne skombinovať s tým, čo je tu dôležité a tak je tu taký zaujímavý slasher, ktorý po stránke objektívnych kvalít je stále nad väčšinou konkurencie, ale mňa jednoducho nebavil tak, ako by som chcel. A pritom spočiatku to pôsobí výborne, celá prvá tretina pôsobí mimoriadne dynamicky a úderne a vyniká hlavne časť v nemocnici, ktorá je na celom filme najlepšia, len ju pokazilo nevhodné ukončenie. Ale potom to už upadne, dej nie je dostatočne zaujímavý a hlavne gradovaný, tu som len neustále čakal, kedy sa už začne rozbiehať a potom len náhle príde finále, ktoré je ale tiež len priemerné a už je koniec. A celkom sklamaním sú aj postavy, aj napriek tomu, že sa jedná o pokračovanie predchádzajúceho príbehu a teda sa ďalej venuje preživším postavám, ktoré som si vtedy pomerne obľúbil ma už tu ani moc nebavili. Vedľajšie postavy, ako psychológ Malcolm McDowell alebo šerif Brad Dourif sú bez najmenších problémov, ale obzvlášť hlavná hrdinka je už len neuveriteľne otravná teenagerka a všetky scény s ňou, teda s výnimkou tej záverečnej by som najradšej vystrihol. Ale čo sa týka sanotných vrážd, tak tu Zombie očakávane nesklamal. Vadí mi na nich len to, že väčšina z nich nemá pre hlavný dej vôbec žiadny význam, keďže sa jedná len o bezmenné obete ďaleko od hlavných hrdinov, ale inak sa im nedá moc čo vytnúť, je ich pomerne dosť a opäť pôsobia nadmieru brutálne. A vynikajú hlavne úvod so sanitkou, likvidácia pytliakov alebo časť v striptízovom klube. A režijne je to stále nadmieru kvalitná práca, Zombie zvláda vizuál, ale aj svoju špecifickú atmosféru. Takže celkovo si myslím, že aj tento druhý Halloween sa pomerne vydaril a tie doplnkové psychologické prvky filmu nakoniec ani vôbec neublížili, len by jednoducho potreboval trochu zaujímavejší dej, lepšiu hlavnú hrdinku a zmeniť pomer vrážd, keďže tých samoúčelnejších je tu viac, než tých, ktoré majú pre dej aj nejaký význam. Ale celkovo je to určite žánrový nadpriemer. 65% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Po tom čo som zhliadol prvú časť remakeu filmu "Halloween" mi trvalo dosť dlho pokiaľ som našiel chuť na pokračovanie. Americký hudobník a režisér Rob Zombie spracoval túto horrorovú klasiku svojským spôsobom. Pôvodný Carpenterov snímok považujem za jeden z najlepších slasher horrorov. To čo s tým porobil Rob Zombie je bezduchá fraška plná krvy, násilia a vulgarizmov. Chýba tomu však veškerá atmosféra. To je pre mňa absolútne neprijateľné. Prvá časť ma veľmi sklamala a tento druhý diel je ešte horší. Je jasne vidieť, že pri remakeu "Halloweenu" si snaživý Rob Zombie naložil vyše ako zvládne uniesť. ** ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Nečekal jsem, že již tak brzo po restartu se bude Michael Myers opět topit ve sračkách. Jednička se mi docela líbila, atmosféra byla fajn a náhled do Michaelova dětství výborný. Jenom ta závěrečná vyvražďovačka to trochu kazila. No a ve dvojce už zbyla jenom ta vyvražďovačka. Celé je to navíc mnohem hnusnější a odpornější kamerou počínaje a dialogy konče. Člověk si od toho automaticky hned vybuduje odstup, když se zde mluví o nekrofilii a jsou zde samé detailní záběry brutality. K tomu si ještě připočtěte pár scén se Zombieho manželkou a jednorožcem a dojde vám, že Rob Zombie byl celý natáčení sjetej něčím hodně silným. Škoda, že se s náma o ten matroš nepodělil. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (22)

  • Kvůli filmu vznikla fiktivní kapela Captain Clegg and the Night Creatures, která ve snímku hrála na halloweenské párty. Kapela vydala i své CD. (-Bomba-)
  • Rozpočet činil 15 000 000 amerických dolarů. (Chatterer)

Súvisiace novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (viac)

Reklama

Reklama