Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Webmaster je zábavná relácia, ktorú môžu diváci JOJ sledovať každý pondelok večer po seriáli Profesionáli, o 22.30 hod. Dominovať jej budú internet a zábavné videá. Moderátorom relácie je Sajfa, ktorý si pozýva hostí, verejne známe osobnosti. A práve im Sajfa púšťa videá rôzneho charakteru, prevažne vtipné a zaujímavé videá. Tie pochádzajú z internetu, sú prevažne „nové“ a upozorňujú na ne samotní diváci. Nejde o stariny, ktoré boli prezentované už všade a rokmi sa opakujú. Sajfa sa zakaždým s iným hosťom rozpráva o všetkom možnom, súčasťou sú aj vtipné historky, ktoré zosnoval sám život. Relácia preto nemá fixnú tému a otvára sa tu priestor pre vtipnú konverzáciu. Danému hosťovi Sajfa zároveň premieta 5 videí, z ktorých vždy dve posiela hosť do ďalšej relácie. Špeciálnou rubrikou sú vtipné reklamy, ktoré musí takisto ohodnotiť a dve z nich posunúť do nasledujúcej relácie. Na konci posedenia hosť vyberie jedno video, ktoré je podľa neho „naj“ a divák, ktorý na toto video poslal avízo, dostáva cenu. Pointou relácie je, že ide o talkshow a videá sú akýmsi pojítkom. Základom sú vtipné pripomienky, či debaty o videách, alebo medzi moderátorom Sajfom a hosťom. Pri pozeraní Webmastra široký úsmev neminie nikoho. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (26)

R4D0 

všetky recenzie používateľa

Myslím že panic-Sajfa by ako web-master neuspel ale ako kvalitný moderátor je dobrý obvzlášť pre diskusné relácie nemám teraz namysli Vadkerti Talkshow, zaujimavé diskusie prípadne témy atraktívny hostia je pravda že ak si sadne do štúdia starý Flašík divák zaspáva ale stále ho svojím spôsobom zachraňujú zábavné videá ale každopádne sa musí brať že spomínaná relácia je výtvor TV JOJ a myslím že podarený lebo ked sa človek pozrie na tu tonu nezmyselných serialov a relácii tak každému behá teplo po chrbte viac ako štyri nemôžem dať ale aj to je niečo. ()

arbeit odpad!

všetky recenzie používateľa

Súhr nejakých tých trápnych klipov z youtube ako napr niekoho oserie kôň, alebo sa niekto buchne do pipíku. Sajfa a jeho pridrbané otázky, hostia vyzerajú vačšinou akoby prišli za trest. Ono nápad ako taký nie je zlý (však je aj asi 1000x obšlahnutý) ale tie nevtipné videá a samotný sajfa sú proste na odpad. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Televízna relácia s videami, z ktorých som veľkú časť videl už skôr na internete. Humor Sajfu ma nebavil, hlúpo vedené dialógy tiež nie a nesnažili sa ani účinkujúci. Dosť ma tu pobavil užívateľ SeanLSD s tým komentárom s nožíkom, dokonca možno aj viac ako celá táto relácia. Zbytočná relácia. Vlastne spätne keby som mal hodnotiť relácie s ľuďmi s ktorými ma to zaujímalo ako s Petrom Sklárom, Jurajom Mokrým, Patrikom Vrbovským a Máriom Toráčom, tak by som dal možno vyššie hodnotenie, lebo tieto diely ma naozaj najmä kvôli ich osobám bavili, ale tu nehodnotím ich, hodnotím tento formát relácie, reláciu ako takú, takže inak nechcem dať. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Hneď v prvom dieli si zarobiť na prúser, "vtipným" a "invenčným" prirovnaním (Volopich - krávopich) manžela pozvaného hosťa Verešovej, tak to už hej. To je určite relácia, ktorá ide silne pod kožu a na koreň veci. Sajfa je proste boží :) Tie hviezdy sú len za vtipné videá, ktorých mi ale do mailu chodí viac ako dosť, takže túto reláciu vlastne ani nemám prečo pozerať... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Matej Cifra (10.7.1979) začínal svoju kariéru pred pár rokmi ako moderátor vo Fun Rádiu. Tam myslím pracuje ešte aj v súčastnosti. Lenže za ten čas sa dokázal zviditeľniť aj na obrazovkách slovenských komerčných televízií. Zdá sa, že nenároční televízni konzumenti sú s ním zatiaľ spokojní. Boduje hlavne u mladšej generácie, pubertálnej mládeže, takže si mohol dovoliť natočiť vlastnú coolovú talk-show - "Webmaster". Niečo tak trapne úbohé sa môže podariť naozaj len narcistickému tajtrlíkovi, čo si sám vymyslel prezívku Sajfa a vizerá ako zle vystúhaný drevený pajác. Odpad! ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama