Reklama

Reklama

VyVolení

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2005, 60 min

Obsahy(1)

V hre o ceny v hodnote jedenásť miliónov korún je 42 semifinalistov. Večer 5. septembra 2005 sa začal boj o postup do vily na bratislavskej Kolibe. Počnúc týmto dňom TV JOJ denne predstavovala troch kandidátov, z ktorých si diváci sms hlasovaním vyberú vždy jedného favorita. V sobotu 10. septembra bola známa prvá päťka VyVolených, ktorí šli bývať do svojho nového luxusného príbytku na bratislavskej Kolibe. Podobným spôsobom sa do vily dostali aj ďalší deviati hráči. V závere septembra obyvatelia honosnej vily určili prvého kandidáta na vyhodenie. Ten si do tzv. Duelu (moderovali ho Michal Hudák a Karin Haydu) zavolal jedného súpera. Diváci z týchto dvoch ohrozených jedného vyradili. Meno VyVoleného odznelo až vo veľkom finále v decembri 2005. Víťaz vzišiel zo zostávajúcej trojice. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (56)

STina1 

všetky recenzie používateľa

Tieto 3 hviezdičky sú priemer zo všetkých VV. Jednu si zasluhuje Tony, ktorého som mala najradšej (tak isto aj jeho pôsobenie už mimo reality-show), druhú si zasluhuje Inéz s obohatením slovenského národa slovom "pukaňa" a tak isto aj česť jej pamiatke a 3 hviezdičku v konečnom rozhodovaní dávam Desperadovi, lebo to je figúrka do konca života. ()

srncek 

všetky recenzie používateľa

Jediná Slovenská reality show,ktorá sa podarila..jasné,že tieto projekty sú jedna veľká hovadina,ale v 2005 ma toto proste chytilo a to vďaka ozaj dobre vybraným týpkom na čele s Lindou,Luisom a Tonym...VV2 už nestáli za nič a po nich vlastne už všetky realitky,ktoré sa prefarmovali našimi super upadajúcimi médiami...ale na toto vydanie nedám dopustiť. 80% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Vyvolení mali to šťastie, že boli prví svojho druhu na našom trhu. Takže každý chcel vidieť aspoň jeden diel, z čoho pramenila vysoká pravdepodobnosť vysokej sledovanosti. Zo sociologického hľadiska to bol program určite zaujímavý, pretože sme zistili, kam až môže klesnúť úroveń televíznej zábavy a voyerizmu. Výborný program na spracovanie v diplomových prácach. Rozoberať sa tu dá všeličo. ()

BLADER odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak dlh, predlho som hľadal nejaký materiál, ktorému by som mohol dať s kludným svedomím odpad! aj bez toho, že by som aspoň jednu, jedinú časť tohto hyperodpadu aspoň videl. A je mi srdečne jedno, že som to odsúdil dopredu bez toho, aby som to lepšie spoznal. Bojkotujem to, nikdy som jedinú časť nevidel a nikdy žiadnu ani vidieť nechcem. No vzhľadom k tomu, že už to dosť dávno skončilo, je tu veľká nádej, že sa mi to aj splní. ()

desolator6 odpad!

všetky recenzie používateľa

Vezmeme 42 kokotov, uzavrieme do jednej búdy, a prilejeme intrigy. Pre lepšiu chuť dáme ešte na vrch nejakých moderátorov ktorí vedia narátať do 10 a všetko zmixujeme do jednej veľkej sračky. Aplikujeme v málch dávkach, najlepšie raz za deň o 20:00. Každý týždeň zo sračky odoberieme jeden prvok (kokota) aby sme pocítili vačšie grády ostatných prvkov (kokotov). Užívame asi pol roka, keď sa niečo poserie tak aj rok a výsledok úplne vymytého mozgu je zaručený. Pokiaľ sa účinok nedostavil po roku aplikujeme znova. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (4)

  • Finalistov jojkárskej reality show si vyberajú diváci, v markizáckom Big Brother - Súboj to robí produkcia. (dxrayko)
  • Vo VyVolených súťaží 14 finalistov a každý hrá za seba. Markizácky Big Brother - Súboj je o súťažení dvoch skupín: bohatých a chudobných. (dxrayko)

Reklama

Reklama