Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

dzejnyka 

všetky recenzie používateľa

Ťažké životné osudy ako rukojemníci bezohľadného marketingu televízie, ktorá onanuje nad peoplemetrami a počtom sĺz, ktoré citovým vydieraním vymámila z divákov. Jedna hviezdička za to, že snáď niekomu z tých účinkujúcich naozaj urobili radosť ... hoci osobne sú mi milšie úplne iné formy dobročinnosti. Tie nezištné. ()

D28 

všetky recenzie používateľa

Je jasné, prečo toto telka zosobnená afektovaným moderátorom vymyslela.Ale nechápem účinkujúcich.Odpad nedám len preto, lebo dúfam, že im to aspoň drobnú radosť prináša, že im to "vystavovanie sa" pred divákmi stojí za to.Pomáhať treba, to nikto nespochybňuje.Ale bez kamier, bez vypočítavosti a hlavne furt. ()

Reklama

Zl0 odpad!

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu že túto reláciu neznášam, musel by som jej uznať a dať nejaké tie 2 hviezdičky už len za to koľkí ľudia v mojom okolí jej podľahli. Ako argument proti môjmu hate-u by sa vždy mohol postaviť fakt že bez ohľadu na tú maškarádu okolo tí čo im treba pomôcť pomoc dostanú. Nepochybne. Vždy budú ľudia ktorí sú na tom zle a nie vlastnou vinou. Najnovšie výčiny tejto relácie = poďme pomáhať do Afriky,, ma však utvrdili v tom čo si o tom myslím. Nechutný odpad a mašina na peniaze za každú cenu. Navrhujem tvorcom predávať zbrane a drogy a potom krútiť diely to tom ako sa starajú o nezaopatrenú rodinu ktorej otec bol zastrelený a deti sa dali na fet. All for money. Načasovanie pseudofilantropickej pomoci africkým deťom keď v ich hlavnej večernej telenovele zhodou okolností hlavní hrdinovia riešia pomoc v Kongu (Búrlivé Víno) je čiste náhodná? Určite, veď to je anjel bez krídel. Not. ()

skepticka 

všetky recenzie používateľa

Nejde mi teraz o to,že sa na ľudskom nešťastí priživujú médiá,alebo koľko krát Rozboril uroní slzu(táto časť je skutočne nechutná v tom sa zhodneme).Lenže táto show aj pomáha!!! Ak ste si to nevšimli všetci chytráci,čo ste ho označili za odpad.Myslím,že odpad je skôr spoločnosť,ktorej to treba takýmto spôsobom strkať pod nos,lebo ich oslepuje ľahostajnosť a neúčasť.Ušla vám podstata a ruku na srdce,ako často vy sami prispievate na charitu,alebo inak pomáhate,tým čo sú v tiesni(či už ľuďom,alebo zvieratám)? ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Telvízia Markíza veľmi dobre vedela čo robí,ked išli do takéhoto projektu s hlavným moderátorom Vilom Rozborilom na čele.Zarábať na nešťastí,biede a utrpení druhých ľudí ? Ja osobne takýmto typom relácie neholdujem,nevidela som ani jeden diel.Stačí mi ked beží upútavka a dozviem sa všetko.Nečudujem sa,že relácia sa chvastá výborným ratingom,ved prečo nie?Vilko čo tak spraviť reláciu s opačného súdka,trebars o ľudskej radosti a šťastí...Ale obávam sa,že to by im nikto nesledoval,lebo, človek je tvor zvedaví a hlavne škodoradostní. Rád sa pozrie na druhých,ktorý trpia núdzou,len preto aby sa v duchu uspokojil a upokojil,že predsa nie je na tom až tak zle ako tí druhí o ktorých relácia vypovedá..Zaslúži si odo mňa 1 hviezdu,ale to len preto,lebo pomožu ľudom,ktorý to úprimne potrebujú,sú v núdzi.Bohužiaľ pomoc s vypočítavosti. 10% ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama