Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Modré z neba" je moderným, novodobým, verejným obludáriom. Postihnutí, ťažko chorí ľudia, prípadne úbožaci v bezvýchodiskových situáciach sú v tejto show objektami umelej, nablískanej dobrosrdečnosti. Smradlľavý priestor niekde za cirkusom sme vymenili za pohodlie našej obyvačky. Posmešné pokrikovanie, vyjavené očumovanie a znechutene odvrátené pohľady sme civilizovane nahradili ľútosťou a sebaukájajúcim samaritánstvom. Ale podstata obludária sa zachovala. Principál Vilo Rozboril to bez hanby rozbehol naplno. Neštíti sa ničoho. Je to bezcitný sup, slizký had, čo žije z nešťastia iných ľudí. Skrýva sa za maskou súcitiaceho dobrodinca, no jediné na čom mu záleží je tučný honorár, ktorý zinkasuje za každú ďaľšiu odvysielanú časť. Citovo vydiera jednoduchých televíznych divákov, sprosto zneužíva nešťastných, osudom skúšaných chudákov. Klam, vypočítavosť, faloš,... odpad! ()

dzejnyka 

všetky recenzie používateľa

Ťažké životné osudy ako rukojemníci bezohľadného marketingu televízie, ktorá onanuje nad peoplemetrami a počtom sĺz, ktoré citovým vydieraním vymámila z divákov. Jedna hviezdička za to, že snáď niekomu z tých účinkujúcich naozaj urobili radosť ... hoci osobne sú mi milšie úplne iné formy dobročinnosti. Tie nezištné. ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Telvízia Markíza veľmi dobre vedela čo robí,ked išli do takéhoto projektu s hlavným moderátorom Vilom Rozborilom na čele.Zarábať na nešťastí,biede a utrpení druhých ľudí ? Ja osobne takýmto typom relácie neholdujem,nevidela som ani jeden diel.Stačí mi ked beží upútavka a dozviem sa všetko.Nečudujem sa,že relácia sa chvastá výborným ratingom,ved prečo nie?Vilko čo tak spraviť reláciu s opačného súdka,trebars o ľudskej radosti a šťastí...Ale obávam sa,že to by im nikto nesledoval,lebo, človek je tvor zvedaví a hlavne škodoradostní. Rád sa pozrie na druhých,ktorý trpia núdzou,len preto aby sa v duchu uspokojil a upokojil,že predsa nie je na tom až tak zle ako tí druhí o ktorých relácia vypovedá..Zaslúži si odo mňa 1 hviezdu,ale to len preto,lebo pomožu ľudom,ktorý to úprimne potrebujú,sú v núdzi.Bohužiaľ pomoc s vypočítavosti. 10% ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Komerčné a farebné vyzdvihovanie ťažkých ľudských osudov, občasná pomoc a plnenie minimálnych prianí, pre zlepšenie nálady obetí nešťastia tohto sveta. Istú ľudskosť a myšlienky oceňujem, nepáči sa mi však istý hyenizmus a aj marketingové svinstvo okolo toho. Tak, či tak, je to však emocionálna bomba. Chcel by som vedieť, aká úprimnosť je tam zo strany moderátora a štábu, ale nehodnotím to cez dojmy, ale cez to, aké to je. Teta mi vravela, že jednej jej známej, čo má choré dieťa volali, či nechcú splniť nejaký sen, ona odmietla sa takto prezentovať. Je to veľmi rozporuplný program, ale na svedomie ľudí a ich správanie a nahliadanie na tento pominuteľný život a priority, ktoré v živote máme, to nie je až tak zlé. ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Mám plné zuby vlastnej skepsy. Dávam euráče bezďákovi a premýšľam, či ich neprepije. Dnes som dala euráče pani, čo vyberala do kasičky na onkológiu a premýšľala som, či je zaregistrovaná, či prachy nezneužije ... Pozerám občas Modré z neba a premýšľam, či nejde o zneužívanie súcitu diváka s mrzákmi, sociálne slabšími .... Občas mi je na grc z vlastnej nedôverčivosti voči ľudským pohnútkam. A závidím trebárs takej Matke Tereze, čo si vykračovala jak chudera po svete a ešte sa aj cerila na ľudí, pomáhala bez postranných úmyslov, bez nedôvery, bez skepsy a sakra, bola tak krásna a šťastná! A tak dávam aspoň tie tri hviezdy .... A snažím sa nemyslieť na tú nedôveru v čistotu úmyslov pána Rozborila. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama