Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

Citujem z diskusie užívateľa shisho: "Nechapem ludi co tu daju ze je to odpad?? je take hrozne splnit niekomu sen? splnit chlapcovi bez ruk sen nech sa povozi s delfinom?Silne veriacej autistke splnit sen vidiet papeza a Vatikan? velmi vela podobnych udalosti? Neznasam ludi ktori stale musia za vsetkym hladat vypocitavost...davam 5*" --- takže ostanem nepochopený :-) snáď to prežijem a teraz k samotnému programu. MODRÉ Z NEBA vzniklo v pomätenej gebuli nášho údajne najväčšieho moderátorského profesionála Rozborila (NOMEN OMEN). Skombinoval dokopy viacero programov (iste ich všetci poznáte) po vzore "pejska a kočičky" a výsledok je pre mňa spoľahlivým prostriedkom na doslova "vygrcanie sa" aj bez toho aby som trpel anorexiou. Tento hnus sa naozaj nezastavil pred ničím a klesol až na samé dno citového vydierania labilných divákov, ktorí si konečne môžu pri obrazovkách poplakať a dojímať sa a zároveň mať pocit, že ostatní sú v ešte väčšom srabe ako oni sami. Sračka zaštíťujúca sa frázami o "pomoci potrebným" má to čo od nej MARKÍZA v prvom rade chcela: sledovanosť. Verte mi, že ak raz sledovanosť klesne, pôjdu drísty o pomoci tam kam smeruje aj celé toto pokrytecké divadielko. Čiže ako vravel kedysi Radič "do bRITI". (30.9.2009) ()

moviechecker 

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia by sa tu nad svojimi komentármi mohli trošku zamyslieť (niektorí aj trošku viac). Táto relácia nie je na to, aby Vás pobavila. Je tu nato, aby sa pomohlo ľuďom, ktorý to v živote nemajú alebo nemali ľahké. A iba úplný nevychovaný ignorant, ktorý vyrastal v materiálnom blahobyte môže takúto reláciu ohodnotiť tak ako niektorí z Vás. Ja len ľutujem, že takýchto relácii v Československu nie je aj viac. Pri pohľade na túto reláciu som videl aj tých najtvrdších chlapov roniť slzy ako malé deti. Samozrejme emociálnym mrzákom radím nepozerať, pustite si radšej Kosti či CSI. ()

Reklama

ELDoctorow 

všetky recenzie používateľa

Vilo Rozjebal a jeho srdcervúce ľudské príbehy, ktoré vás zahrejú priamo u srdiečka, prípadne podobne ako mňa aj v oblasti rozkroku. Videl som dokopy asi dve a pol časti, aj to len keď som bol na návšteve, pretože dobrovoľne by som to nepozeral, ani ak by sa mi Rozdrbal vyhrážal, že na mňa poštve svoju armádu obhorených, rakovinovými nádormi obrastených jednorukých kripľov na vozíčkoch. Napriek tomu však reláciu neodsudzujem. Iste, priživuje sa na ľudskom nešťastí, ale aspoň tým ľuďom aj naozaj pomôže. Bolo by lepšie keby sa nik nepriživoval, ale ani im nik nepomáhal? Asi nie. Okrem toho účinkujúci vedia do čoho idú a robia to dobrovoľne, takže je to ich vec. To, že ja by som radšej zdochol, ako si nechať v telke pomôcť Rozmrdalom je už iná vec. A pridám aj zopár mojich stripov z Rozšukalom: Vilova modlitba, Modré z neba - Vatican Approved, MZN Špeciál, MZN directed by David Fincher ()

blackrain

všetky recenzie používateľa

Tenhle pořad přispěl velkou měrou k tomu, že jsem si uvědomila, že vlastně žádné problémy nemám a jestli nějaké řeším, tak jsou to v podstatě malichernosti v porovnáním s tím, co musí denně řešit lidé v pořadu. Na kolena mě dostal příběh mladé nastávající maminky, která náhle upadla do komatu, když byla v pátém měsíci těhotenství. Doktoři tak museli bojovat o dva životy najednou. Strašná představa, že by se něco podobného stalo mě nebo někomu blízkému. Z toho mě mrazilo v zádech. Nevím, jak správně ohodnotit tenhle pořad a nevím, jestli to jde. Na jednu stranu chci dát slušné hodnocení, na druhou stranu odpad. Tak teď babo raď nebo si mám hodit korunou? ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Trúd Vilko (budem ho tak volať viete prečo), sa po 11 rokoch upustil z "komediálnej" dráhy a moderátora Telerána a stal sa z neho "Spasiteľ" ľudí, ktorí potrebovali pomoc. Divákom šiel cielene na city, aby si poplakali a neraz mal slzy aj on (Neboli niekedy ozajstné?). Ľudia však pri tom vydržali 5 rokov. Potom trúd odletel a odletela aj celá táto relácia. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama