Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

blackrain

všetky recenzie používateľa

Tenhle pořad přispěl velkou měrou k tomu, že jsem si uvědomila, že vlastně žádné problémy nemám a jestli nějaké řeším, tak jsou to v podstatě malichernosti v porovnáním s tím, co musí denně řešit lidé v pořadu. Na kolena mě dostal příběh mladé nastávající maminky, která náhle upadla do komatu, když byla v pátém měsíci těhotenství. Doktoři tak museli bojovat o dva životy najednou. Strašná představa, že by se něco podobného stalo mě nebo někomu blízkému. Z toho mě mrazilo v zádech. Nevím, jak správně ohodnotit tenhle pořad a nevím, jestli to jde. Na jednu stranu chci dát slušné hodnocení, na druhou stranu odpad. Tak teď babo raď nebo si mám hodit korunou? ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

V rámci rôznych slovenských relácií a iných televíznych programov ide o naozaj lepší prípad. Osobne mi to pripadá, ako tá najlepšia relácia kde ľuďom, ktorý nemali v živote šťastie, trpia nejakou chorobou, a inými problémami sa snaží pomôcť Vilo Rozboril, vždy s nejakým sponzorom, vďaka ktorému sa podarí vysnívaný sen splniť. Príbehy sú nadherne spravené a u Modrého z neba nemám čo kritizovať, i keď chápem, že niekoho to nebaví a viem aj pochopiť kvôli čomu. V tom ja chyby nevidím. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Modré z neba" je moderným, novodobým, verejným obludáriom. Postihnutí, ťažko chorí ľudia, prípadne úbožaci v bezvýchodiskových situáciach sú v tejto show objektami umelej, nablískanej dobrosrdečnosti. Smradlľavý priestor niekde za cirkusom sme vymenili za pohodlie našej obyvačky. Posmešné pokrikovanie, vyjavené očumovanie a znechutene odvrátené pohľady sme civilizovane nahradili ľútosťou a sebaukájajúcim samaritánstvom. Ale podstata obludária sa zachovala. Principál Vilo Rozboril to bez hanby rozbehol naplno. Neštíti sa ničoho. Je to bezcitný sup, slizký had, čo žije z nešťastia iných ľudí. Skrýva sa za maskou súcitiaceho dobrodinca, no jediné na čom mu záleží je tučný honorár, ktorý zinkasuje za každú ďaľšiu odvysielanú časť. Citovo vydiera jednoduchých televíznych divákov, sprosto zneužíva nešťastných, osudom skúšaných chudákov. Klam, vypočítavosť, faloš,... odpad! ()

BoncheR 

všetky recenzie používateľa

Úplne zle. Najprv som túto reláciu odvrhoval, zvlášť po prvých príbehoch, ale potom som jednoducho zmenil názor. táto relácia ľudom mení životy a pomáha im nezištne, bez akýchkoľvek sebeckých nárokov, takisto Vilo Rozboril... naozaj to nevyzerá že by to robil pre peniaze alebo pre slávu. fakt, jedna z mála tak veľmi vydarených relácii za poslednú dobu na takej komerčnej televízii ako je Markíza. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama