Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi som tejto relácii seriózne fandil a doslova som obdivoval ako dokážu "zachrániť" životy niektorých ľudí. Zdalo sa mi to ako veľmi pekná a morálne čistá myšlienka. Naozaj, spočiatku to tak podľa mňa aj bolo... Ale napokon sa z tohto projektu vykľula chorá "továreň na sny", avšak pod rúškou manipulácie, bezohľadnosti a útrap. Lebo nútiť ľudí, ktorí by najradšej zabudli na svoje problémy a trápenia, a namiesto toho žili normálnym životom, aby celému národu porozprávali kompletné dejiny svojej bolesti - to je fakt nechutné. Lebo určite každému dobre padne rozprávať ostatným ako chodí na chemoterapiu, ako každý deň trpí alebo ako mu zomreli rodičia pri nehode. Ale áno, ľudská bolesť dobre predáva, a keď sa to všetko pekne zostrihá, tak potom docielia to čo chcú - čím väčšie trápenie, tým vyššie zisky... ()

endoskop 

všetky recenzie používateľa

"Anjel" Vilko zasahuje... a hlavne vtedy, keď nemáte oko alebo nohu. Ale teraz vážne. Je pravdou, že Markíza pomôže ľuďom, ktorí to potrebujú. To uznávam a je lepšie takto naložiť s peniazmi ako ich dať napríklad na sprostosť typu Hotel paradise. Avšak relácia ako taká je obyčajný vydierač emócií a ja sa na to nemienim pozerať. ()

Reklama

Ardo 

všetky recenzie používateľa

Beriem, že nápad je fajn, ale keď som videl jednu časť (prvú aj poslednú), v ktorej išli opraviť dom jednej rodine. Tejto rodine zomrela mama čo však nemalo nič spoločné s ich domom. Ale Vilo musel neustále spomínať ich mamu a dôvod bol jediný. Hrať na city diváka a donútiť o plakať. A to nemám rád. ()

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

Plnění snů a pomoc potřebným?Ani omylem!Odporné citové vydírání vykalkulované do posledního detailu,z toho,co v pořadu předváděl Vilo Rozboril,se mi chtělo zvracet a já snesu hodně.Markíza mohla přijít při snaze zvednout si sledovanost s něčím konstruktivnějším,než je vystavování lidí,kteří jsou z různých důvodů na dně.Jasně,někteří se díky tomuto pořadu dočkají pomoci,ten hnus spočívá v tom,že pomoc je pouze vedlejším produktem,hlavním cílem je prodat více reklamy(a že jí tam je). ()

migl odpad!

všetky recenzie používateľa

Je mi zle s toho ako sa úlisný a arogantný Rozboril hrá na chápavého a citlivého človeka. Hlavne nech to má sledovanosť a následne kvalitný honorár.Takto okato tlačiť na city ľudí a zneužívať neľahké životné osudy chudákov hlavne v prospech seba a svojho chlebodárcu TV Markíza,je mi s toho fakt ťažko ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené