Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (138)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Žádná sláva. Moc spratků, příběh tak trochu směšný, zdlouhavý je to, 'příšera' není dostatečně příšerná aby nasadila a udržela potřebnou atmosféru. Na druhou stranu herci měli něco do sebe, prostředí také, příběh byl sice směšný a překombinovaný, ale tak špatný zase ne a přišel mi nevyzpytatelný a ne úplně okoukaný. Tušíte upírský horor a vyvrbí se to v něco docela odlišného. Tak 6/10. ()

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

Eskalofrió priam učebnicovo dokumentuje neslávne známy problém všetkých horrorov, resp. filmov pracujúcich s tajomnom či nadprirodzenom: v prvej polovici vás to namotá ako voyeura peep-show, ale keď už treba odhodiť rúšku tajomstva, poodhaľovať "pravdu" a smerovať k pointe...začne to krívať. Isidro Ortiz je mimoriadne zručný režisér (po ktorom isto onedlho siahnu nadržaní lovci talentov alias hollywoodski producenti) a zo scenára vyžmýkal viac šťavy než v ňom bolo, škoda len, že zhruba poslednú pol hodinku som viackrát musel prižmúriť obe oči a vypnúť mozog, aby som prehltol toľko "schválností" a oslích mostíkov. Napriek tomu je to ešte stále nadpriemer, mimochodom aj vďaka tomu "európskemu" feelingu. Pozor, vyletí spoiler: fenomén tzv. "divých detí" má čosi do seba a predsa je kinematografia voči nemu pomerne ostýchavá. Preto jeden bodík navyše ako bonus "za odvahu". ()

Reklama

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Dal som si povedať a na dosť spoilerujúci trailer som hodil oko až po vzhliadnutí filmu a dobre som spravil. Aj keď z naháňačiek po lese som v poslednom čase nejaký unavený, Španieli tohto roku ešte vyslovene nesklamali a les v pomerne dôležitej úlohe tejto hororovej detektívky neprekáža. Chcel by som samozrejme do niečoho ripnúť, ale pomaly niet do čoho, snáď len tá zhovädilosť na úplný záver, za ktorú by som hádam zlomil filmárom nejaký ten prst, je dôvodom, prečo nedávam úplne čistú štvorkolku, ale len takú zablatenú, s mastnými vlasmi bez prehadzovačky. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

So spanielskymi hororovymi filmami este nie som dobre zoznameny : u mna to zacalo rokom 2007 tusim a Balaguerovym REC. Tento horor pokracuje vo vychodenych slapajach upirskych : chlapcovi zacne vadit Slnko, rastu podivne zuby ..... Slusne, strasidelna atmosfera sa konala, ale stale len taky lepsi priemer. 66 % ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

No, popravde, tento horor o dievčati, ktoré sa zblázni, ujde do lesa a začne loviť ľudí, nemá moc čo ponúknuť. Snáď len okrem pár hororovo vystajlovaných momentov v podobe jej návštev za úbohým chalaniskom (jeho diagnózu by som nechcel mať) ide o nudu, navyše priemerne zahranú a ešte priemernejšie natočenú. 50/100 ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama