Reklama

Reklama

VOD (1)

Najlepší kamaráti Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen), hviezdy futbalového tímu Fordovej strednej školy, sa prekvapivo rozhodnú tohtoročné letné futbalové sústredenie vymeniť za iné, v spoločnosti celej plejády sexy dievčat... Konkrétne roztlieskavačiek! A asi netreba zvlášť zdôrazňovať, že ich tam čaká bez debaty najúžasnejšie obdobie ich života – vďaka povesti „citlivých chlapcov“ si totiž môžu beztrestne a naplno vychutnávať pohľad na krásky, ktoré bez väčších ťažkostí dokážu nahovoriť na kúpanie bez plaviek či roztlieskavanie bez uniforiem a podobné zaujímavé voľnočasové aktivity! No keď sa Shawn zaľúbi do šéfky roztlieskavačiek Carly (Sarah Roemer), ktorej sú obaja priatelia aj ich motívy už od začiatku krajne podozrivé, majú sa čo obracať, aby si vymysleli novú, vhodnejšiu taktiku – a presvedčili ju o úprimnosti a čistote Shawnpvých úmyslov ešte pred veľkým finále tohtoročného súboja roztlieskavačských tímov! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (252)

Huntelaar 

všetky recenzie používateľa

Krom toho, že Fired Up! je jednoduchej jak dietní vegetariánská jednohubka, a proto je třeba k ní tak přistupovat, bych chtěl po hodně dlouhé době poděkovat distribuční společnosti za krapet invence a citu pro vytvoření českého názvu film. Když si vzpomenu na naprosto zhovnabičovskej patvar Outlandera, kterej nejspíš naprosto nesmyslně odkazoval na Třináctého bojovíka, jehož název je taky zhovadilost, se tady Loudilové hodí jak prd*l na nočník. ()

VasaX 

všetky recenzie používateľa

No... Nic moc tedy. Klasický příběh jak se ze "špatňáků" díky romantickému vztahu (a zápalu do nějaké společné události) stanou "dobráci" a celé to skončí happyendem. Plus kupa vtípků. Tohle Fired Up striktně dodržuje. Přidá k tomu spoustu sličných děvčat (zvýšená kvantita i kvalita, ale nic neobvyklého), na které se dobře kouká, a k mému potěšení se vyhne i různému víceméně nechutnému a nepřístojnému humoru, který je tak oblíbeným kořením u tohohle žánru. Neříkám že to nebyla fajn pohodová podívaná. Ale na víc jak dvě hvězdičky u mě Fired Up opravdu nemá. ()

Reklama

Torision 

všetky recenzie používateľa

Oh, YES! Dávám jednoznačnejch 5 hvězd. A jak si je obhájím? Nijak. Je to prostě teenagerovská komedie jak má bejt a která tu dlouho nebyla. Dá se tu do jistý míry mluvit o klišé, ale to se dalo čekat už po přečtení popisku k filmu. Jinak je to perfektní zábava. Hlavní dva hrdinové jsou mega sympaťáci + hrajou dobře, vedlejší postavy jsou zase super namixovaný. Ale hlavně ten film rychle utíká, vtípky a scénky jsou neotřelý - zasmál jsem se víc než dostkrát - a vyhejbá se jakýmukoliv fekálnímu humoru. Taky se mi líbí, jak se film snaží nikoho nekopírovat a nehraje si na nic víc, než je. Jako poslední z nemála kladů napíšu dobře vybranou hudbu, která mi tam pokaždý pasovala, ať to byli Chumbawamba, Avril, Jackson 5 nebo i Whitesnake. Pivo k ruce a bavit se! "No a co ten fotbalovej kemp?!" - "Ser na fotbal! Stejně ho hrajem jen proto, abysme balili holky. Počkej, snad mi nechceš říct, že tě baví běhat v tom skafandru a snažit se chytit přihrávku 2 vteřiny před tím, než tě nějakej metrákovej debil napálí do koulí." ()

Iwory_ 

všetky recenzie používateľa

Loudilové: Příklad toho jak se i z neobyčejných kluků kteří si ničeho neváží a nechtějí nic dokázat, udělají cokoliv pro toho, koho milují. Skvělá komedie, která je podaná v sportovním duchu roztleskávaček které chtějí něco dokázat. Díky hlavním hrdinům se jim to muže povést kdyby se oba staraly o dívky a choreografie, které mají nacvičovat. Místo toho se točí za každou pěknou sukní. Ale právě to dodává filmu ten nápad a vtip a to se mi na tomto nápadu líbí, že si našel každý z nich to co je mu nejdražší a snaží se vyniknout. ()

Webb 

všetky recenzie používateľa

Ukázkový příklad, že i dobrá komedie která má nízký rozpočet může potěšit více než jiná s hromadou nevyužitých (zahozených) peněz. Hlavním kladem je rozhodně skutečnost, že tato komedie není dělaná pro stupidní diváky s IQ 80 a nižším (jako většina současných komedií) ale zaměřuje se na nenáročné diváky s inteligencí normálního člověka, kteří se potřebují odreagovat a zpříjemnit si následujicí hodinku a půl. Jen tak dále a kéž bych ty odpadový komedie už nikdy vidět nemusel. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Scénář napsali 4 lidé, avšak do titulků se nechali zapsat všichni společně jako "Freedom Jones". (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené