Reklama

Reklama

O Maloneovi (Thomas Jane) sa hovorí, že mu kedysi zavraždili ženu a syna a že následne ich vrahovi vytrhol srdce z tela a zjedol ho. Nikto si nemôže byť istý, či je to pravda, ale každý gangster vie, že stretnúť sa s Maloneom znamená zomrieť. Jeho agent Murph (Leland Orser) má pre neho ďalší kšeft - vyzdvihnúť v luxusnom hoteli kufrík. Ľahká prácička? Omyl. Malone. musí zistiť, kto ho najal a tým ho poslal do pasce. Na ceste do pekla a späť detektív hľadá odpovede u svojho agenta Murphyho, až nakoniec zistí, že obaja boli najatí temperamentnou dámou v červenom Evelyn (Elsa Pataky).
Medzitým zločinecký šéf Whitmore (Gregory Harrison) odošle svojho najlepšieho zabijaka Bouldera (Ving Rhames) a niekoľkých ďalších nebezpečných vrahov, aby všetkými potrebnými prostriedkami získali späť kufrík, ktorý má vyzdvihnúť Malone. Keď teda ten dorazí do hotela, už na neho čaká partia zabijakov. O pár minút neskôr je na mieste už len kopa mŕtvol a Malone nikde - hoci ho postrelili, vyskočil z hotelového okna a odišiel. Prichádza k svojej matke (Eileen Ryan), ktorá žije v domove dôchodcov, aby mu strelnú ranu ošetrila.
Po nevydarenej akcii so zabijakmi Whitmore vyšle psychopatku Mauler (Chris Yen), ktorá je špecialistkou na boj s nožmi, a zabijaka Bouldera. Ak sa ani im nepodarí zvládnuť zadanú úlohu, je Whitmore odhodlaný poveriť ňou šialeného pyromana prezývaného Zápalka (Doug Hutchison)... (ludovit14)

(viac)

Diskusia

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

Mulcahy je slušnej režisér který natočil pár legend. Jane je sekáč. Aoki s Pataky jsou celkem sexy baby. A vypadá to na poměrně pěkný noir styl. Takže se těším.

Joe321

Joe321 (hodnotenie, recenzie)

Z traileru to vypadá docela fajn, ale asi to hlavně dělá Thomas Jane v obleku.

Reklama

Reklama