Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediná dívka čelí apokalyptické budoucnosti lidstva.
Je tomu již dvacet let co jaderné exploze málem vyhladily lidstvo. Ti co se zachránili žijí v podzemí a nad pokračováním lidského rodu visí velký otazník. Sarah je obyčejná dívka, která otěhotní – po patnácti letech je tak prvním člověkem, který by mohl počít další pokolení. Ale dříve než Sarah porodí svého potomka, musí cestovat za hranice Jižního koridoru, přes zakázané pustiny a zdecimovaná města.
Pomocí radiostanice se spojí s dalšími co přežili. Bohužel ne všichni mají dobré úmysly. Skupina tak musí nejen stanovit nové hranice, ale také čelit nečekanému zlu a zachránit tak budoucnost lidstva. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (56)

Igwar 

všetky recenzie používateľa

Príbuzný názov zvádza k očakávaniu niečoho podobného ako 28 dní potom alebo 28 týždňov potom a to je hlavný dôvod veľkého sklamania, ktoré sa pri pozeraní tohoto filmu dostaví. Titulky prezrádzajú, že film vznikol podľa divadelnej (pravdepodobne, ak nie rozhlasovej) hry a to je dôvod prečo je taký aký je. Téma, ktorá plnohodnotne vydá pre divadelné spracovanie, už nemusí byť dosť dobrá pre film a toto je výsledok. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Už po pár minutách filmu mi bolo jasné, že sa bude jednať o B-čkový ak nie C-čkový film.Film postráda napätie, dejová línia je zmätená, pointa nevýrazná a celý film je v pokludnom tempe. Nieje to však úplne zlý a v žiadnom prípade sa nejedná o odpad ( aspoň nie vtedy ak sa človek nad filmom trošku hlbšie zamyslí ). Ale netreba čakať žiadnu akciu je to len obyčajný príbeh, ktorý v niektorých momentoch chceli zdramatizovať, ale bohužiaľ nebolo to zdramatizovanie dôstojné tohoto filmu, práve naopak hlúpymi scénami pokazili celý snímok. Škoda......a to aj napriek tomu, že som očakával úplne niečo iné ......a bol som zo smerovania filmu sklamaný......( ale oveľa viac ma sklamalo zobrazenie negatívnych postáv a ich rola vo filme, pretože to bol najslabší článok tohoto dielka). */ ** ()

Reklama

wOOzIe 

všetky recenzie používateľa

krávovina na ntou, udělal sem děsnou chybu, sppletl sem si to s ´´trošičkuku´´ kvalitnější britskou tvorbou... no nicméně začátek vypadá docela slušně, ač absolutně neoriginálně a přebytečně....pak jedna neoriginalita za druhou splácaná dohromady a vysledek...... blbost.. prominte mi ale režisér je naprostý amatér, a všichni kolem něj včetně herců.... Je to naprosto o ničem ilm , který se nemůže vyplatit točit, protože na to jít do kin nemá a na dvd si to nikdo nekoupí..... ()

Bossi123 

všetky recenzie používateľa

Musím říct, že navzdory špatnému hodnocení spousty lidí se mi tento film moc líbil. Jasně, není to žádný áčkový superfilm, celý příběh je jedno velké klišé a není to nic supr napínavého, nicméně musím ocenit hudbu, ta byla podle mě povedená a herecké výkony musím vyzdvihnout především u Azura Skye a Reg E. Cathey, které považuji za kvalitní. ()

Hrobař odpad!

všetky recenzie používateľa

S odpadem šetřím, ale tady je plně zasloužený. Lituji i té desetikoruny co jsem za film dal. Vydržel jsem bez přetáčení prvních 40 minut a jsem na sebe svým způsobem hrdý. Totální nelogickej marast, plenej nesmyslů, nechutnejch dialogů, absolutně retardovanejch postav ..... Už hodně dlouho jsem neviděl nic tak hrozného. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Fayetteville v Tennessee a Huntsville v Alabamě v USA. (rafix)

Reklama

Reklama