Reklama

Reklama

Kráľovná juhu

(seriál)
  • Česko Královna jihu (viac)
Trailer 4
USA, (2016–2021), 43 h 7 min (Minutáž: 40–50 min)

Predloha:

Arturo Pérez-Reverte (kniha)

Hrajú:

Alice Braga, Peter Gadiot, Veronica Falcón, Hemky Madera, Gerardo Taracena, Justina Machado, James Martinez, Joaquim de Almeida, Jeff Caperton (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(62)

Teresa Mendozová (Alice Braga) musí utiecť z Mexika, keď zavraždia jej priateľa Güera a smrť hrozí aj ďalším drogovým dílerom v Sinaloe. Na úteku pred zabijakmi sa zranená Teresa ocitne v Spojených štátoch a útočisko nájde v texaskom Dallase, kde sa jej ujme stará známa Camila Vargasová (Veronica Falcónová), manželka gangsterského bossa dona Epifania Vargasa (Joaquim de Almeida). Camila preverí jej lojalitu a Teresa začne pre Camilu pracovať v drogovom biznise. Postupne sa vypracuje na mocnú gangsterskú šéfku v celej oblasti. Nikdy však nezabúda, že jej skutočným poslaním je pomstiť sa vrahovi svojho priateľa. Počas prípravy na pomstu Teresa pracuje pre kartel, učí sa triky a stratégie drogového dílera a pomaly sa prepracúva do vedenia organizácie. S pomocou svojich spojencov sa chystá zosadiť súčasného bossa, ktorý má na svedomí smrť jej priateľa, a ktorý zničil jej život, keď ju vyhnal z mexického domova. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa hufnagel k tomuto seriálu (1)

Kráľovná juhu (2016) 

Narcos v ženskej verzii,ale napriek tomu to odsýpa slušne aj kvôli dosť krvavým záberom.4 sériu som zvládol za týždeň.Sympaťák číslo jedna je určite Pote a myslím si,že postava Teresy je tiež slušne zvládnutá.Ale seriál sa nevyhol tým telenoveláckym manierom,ktoré asi musia byť,aby chytili za srdce prostý národ.5.séria.Je tam dosť "náhod",ale akcia slušná,Boaz ako najväčší ganuer vyniká. ()

Reklama

Reklama