Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny film.režisér Cecille B. de Mille ukončil v roku 1923 film Desatoro prikázaní. Po tom, čo sa nakrúcanie skončilo, dal režisér zlikvidovať všetky nákladne vybudované filmové scény buldozérmi v pieskových dunách púšte Guadalupe v strede Kalifornie. Jeho dôvody na takéto rozhodnutie boli záhadné. Medzi použitými vecami sa nachádzal aj skutočný egyptský artefakt - ale nik nevedel, ktorý to bol. Bol v ňom údajne ukrytý duch egyptského boha pomsty. Počas nakrúcania došlo k záhadným vraždám a nehodám...Príbeh sa odohráva v súčasnosti: Vec, súvisiaca s egyptským bohom je stále zahrabaná kdesi v kalifornskej púšti...Starý doktor sa vracia na miesta, kde kedysi počas nakrúcania filmu zahrabal ako malý chlapec egyptský amulet. Spolu so svojim vnukom, veteránom vojny v Iraku, hľadajú v piesku zahrabanú cennosť.. Nájdu nielen amulet - ale aj v ňom uväzneného, smrteľne nebezpečného boha egyptského podsvetia. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (37)

8SCARFace8 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ešte keď som dávnejšie pozeral TV, tak jeden večer išlo toto a nič iné. A poznačený som dodnes, lebo niečo tak nehorázne špatné som odvtedy asi ešte nevidel. Zlé už od začiatku, ale pozeral som to, lebo som chcel vedieť či to bude horšie, alebo lepšie neskôr. A čím ďalej, tým horšie, až k úplnému dnu, ktorý je záver kde začali na hlavného hrdinu útočiť 2D (!) namaľované postavy zo stien, tak som sa už váľal smiechom na zemi. ()

bazmo odpad!

všetky recenzie používateľa

Náhodou sa mi to dostalo do rúk tak som bol zvedavý čo to je..Zo začiatku to vypadalo celkom fajn a po čase to začalo byť jasné kolká bije..No strašné..amatérčina až to mraky brzdí a dopozerať to dá naozaj zabrať až ste z toho na konci totálne vyčerpaný.. ako je možné že aj takéto filmy sa ešte točia v Mekke filmárčiny v hollywoode..keby to natočila koliba alebo barandov ešte by som to ako tak pochopil že im to nevišlo..toto bol asi zas jeden režisér čo sa chcel blisnúť ale efekt je úplne opačný.. ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Levné dobrodružně-mytologické horrory mě docela baví. Nějak zvlášť na nich tedy neulítávám, ale i když jsou zoufale špatné, alespoň pobaví. Tohle bylo trošku suché. Pobavila mně vlastně jen maska staroegyptského démona. A ta dvě známější jména, z nichž jedno pro jistotu odkráglovali hned na začátku. nedávno jsem na svém notebooku objevil kouzelné tlačítko rychlejšího posuvu filmu. Zapnuté bylo takřka celou stopáž, možná proto jsem z toho nebyl zase až tak znechucen, protože když už nic, alespoň spád a švih to mělo... ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak už sa na mňa nehnevaj. Skropený slizom z dávnych čias sa sprchujem nahý pred davom pohoršených ľudí. Lenže toto nie je najhorší zážitok. Profesor mi volal že ako „mŕtvy“ mám tiež nárok pozhovárať sa s múmiou. Práve ju oživujú, ja meškám, zbrane neberiem. Nemám rád Egypt, ale keby ju prebudili (nejaký staršina vtedajších čias) mohlo by to byť zaujímavé rozprávanie. Tento nesvojprávny film pohŕdajúci divákom je lepšie zameniť za poviedku E.A.Poea "Na slovíčko s múmiou." Garantujem lepšiu zábavu a potešenie zo stráveného času. (05.04.2014, JOJ) ()

maverick10 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nac plytvat slovy nad timto lacinym filmem, ktery ma do dokonalosti asi tak daleko jako idea, ze pri pozapasovem rozhovoru s fotbalistou se dozvite neco zajimaveho! Hlavni emzozaporak jakoby vypadl z jednoho z dilu RedDwarf a uplne nejvtipnejsi byl zpusob jakym nepohyblivou masku zabili. No uznejte sami, postavu nam tvurci vyobrazili jako ducha minulosti, zhmotnujiciho se z pisku. A nakonec ho premohla bazuka? To chtelo hodne hodin usilovne prace pro scenaristu, aby takovouhle hovadinu vymyslel. Vsadim se, ze ho to napadlo cestou z baru domu, kdyz se zastavil na curaci zastavce. Jedinym duvodem, proc sledovat az dokonce, byla Morena Baccarin. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama