Reklama

Reklama

Dážďovky hľadajú SuperStar

  • Česko Disco žížaly (viac)

Obsahy(1)

Hlavnými hrdinami skvelej animovanej komédie sú... Dážďovky! Dážďovka Bjarne je optimista, ale jeho úradnícka práca v miestnej kompostárni ho príliš nebaví a najradšej by sa vybral za nejakým dobrodružstvom. A to na seba nedá dlho čakať – otec mu podaruje starú škatuľu, na dne ktorej objaví zaprášenú platňu plnú disco piesní. A Bjarneho srdce od tej chvíle bije iba v rytme disco. Dá dohromady skupinku priateľov, aby vytvorili kapelu a zúčastnili sa na každoročnej speváckej súťaži. Bjarne a jeho Worms Swing Disco chcú dokázať porote a celému svetu, že dážďovky nie sú určené na žiadny rybársky háčik, ako im hrozí! Musia nájsť všetku svoju odvahu, aby prežili a zvíťazili. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

padav94 

všetky recenzie používateľa

No bolo to celkom zaujímavé ani som sa nenudil pri tom,nebolo to až také dlhé a to je väčšinou výhoda aj tu sa to oplatilo. ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa

Príbeh je jedno velké kliše popretkávané malými klišé. Animácia je síce jednoduchá, ale sympatická. Zasmiať sa dá iba v pár prípadoch. Ale za hudbu dávam hviezdičku navrch. Hodnotenie: 50% ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama