Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Dixon (Cuba Gooding Jr.) je už celú večnosť policajtom, starajúcim sa o bezpečnosť a poriadok na americko-mexickej hranici, kde sústavne dochádza k viac či menej závažným incidentom. Michael však má všetko pod kontrolou, kolegovia si ho vážia a doma ho každý večer netrpezlivo čakajú jeho najväčšie poklady – manželka Angela (Sharon Leal) a dcérka Emily. Lenže nik nevie, že Michael nebol vždy mužom, ktorým je dnes! Pred svetom i sebou samým totiž skrýva problémovú minulosť - pred rokmi bol totiž členom jedného z najbrutálnejších pouličných gangov v Los Angeles! To, že pred žiadnou minulosťou, a takouto obzvlášť, nemožno ujsť, si uvedomí vo chvíli, keď náhodou natrafí na členov svojho niekdajšieho gangu. Prisahal síce, že starý život je preňho raz a navždy minulosťou... No keď sa ho psychopatický vodca gangu Drake (Omari Hardwick) rozhodne prinútiť, aby preňho cez hranicu pašoval drogy, Michael sa rozhodne bojovať všetkými možnými aj nemožnými prostriedkami, aby ochránil svoju rodinu pred desivými chybami svojej minulosti. Pretože nikto, kto bol niekedy členom gangu, mu už nikdy viac neunikne... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (38)

Mičl 

všetky recenzie používateľa

Po vcelku solidní Kráčející skále se Kevin Bray rozhodl pro režii tohodle snímku. Spoluprací s Cubou Gooding Jr. na Linewatch se režisér snažil udržet, či vylepšit svůj standard. Nepovedlo se mu ani jedno a jedná se spíš o akční "drama", které zkouknete a hned vypustíte z hlavy, nic ve Vás nezanechá. ()

markuc 

všetky recenzie používateľa

Zajimavy namet, kteremu ale chybi zrucne zpracovani. C. Gooding Jr. neni nijak zvlast kvalitni herec a film stojici na jeho vykonu tudiz nemuze byt kvalitni. V podstate jen bezducha strilecka (konec) nebo bezduche zabery krajiny (zbytek). Chybi nejaky sjednocujici prvek, vubec jsem nejak nepochytil zamer filmaru. Proste jen slepenec "podivnych" zaberu, ktere by dohromady mely tvorit film, coz se nedeje. Hodnoceni napomaha, ze jsem predtim shledl Righteous Kill, jinak by mel jen jednu hvezdicku. ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Krvavá hranica Cubu Juniora speje k jasnému konci streľby, pričom ako divák sa pýtam, či tá vata a balast pred ňou bola potrebná. To ako sa Cuba ohýna partii čiernych nímandov, je vskutku nepochopiteľná, keďže opätovne zdôrazňujem, že záver si predstavíte hneď, keď ich zbadáte v obývačke. Celá hranica je naťahovaný film, ktorý okrem dobrých snímok okolia a nehostinnosti mizerného štátu Arizona, ukáže aj terénne schopnosti chevroletu a takej katastrofy ako občianska domobrana. Oproti iným posledným filmom Cuby Juniora sa však na film dívať do konca dá, nie sú to len interiérové papundekľové scény na fľašou whiskey. Krvavá hranica nie je zásadným príspevkom k téme pohraničných drog a migrácie. Je len nízkorozpočtovou seriálovou epizódou už aj tak mizerného života priemerných Američanov. (videné 18.04.2021, Dajto archív) ()

Tanus 

všetky recenzie používateľa

Solidni filmik, Mike Dixon (Cuba Gooding Jr.) jako clen pohranicni straze na americko-mexicke, ktery chce zapomenout na svoji minulost, a jak to tak byva, minulosti se jen tak lehce zbavit neda. Pribeh mozna trosku ohrany ale jinak bez vyhrad, delka tak akorat, herci bez vyhrad, sem tam nejaka ta kliska, ale kde dneska neni. Rozhodne spokojenost, nic prevratneho o cem se bude mluvit roky to neni ale porad je to solidni film, 3 hvezdy. PS: Gratuluji distributorum k dalsimu naprosto debilnimu pocesteni nazvu filmu. Ze by stejna "krvava parta" co vymyslela, ze Chi bi (Red Cliff) bude Krvave pobrezi? ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Pohodovej frčák, vcelku vo pohodovým týpkovi, kterej se snaží změnit svůj život a být fakt ten rajt men. Jenže historije ho vcucává, a tak nezbyde nic než historiji vystřílet do posledního vydechnutí. Oukej ! Bez zaškobrtnutí si to peláší svým tempem, ve svém žánru, takže jasná čtyřka, a klíďo i pjetka, jenže na tu sem se ve svém letním opojení prostě nezmoh. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Albuquerque v Novém Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama