Reklama

Reklama

Príbeh filmu sa odohráva v pokojnej, preslnenej atmosfére stredoamerického mestečka, s názvom Suburbicon. Život tejto idylickej spoločnosti naruší terorizovanie afroamerickej rodiny, ktorá sa do mesta prisťahovala len pred nedávnom. Rodina je neprávom obvinená zo smrti jednej z obyvateliek Suburbiconu. Paralelne sa tiež pred divákom začína odohrávať príbeh navonok usporiadanej rodiny Lodgeovcov. Ich dokonalý život je v skutočnosti plný násilia, chamtivosti a klamstiev. A pokým sa všeobecná nenávisť obyvateľov mestečka sústreďuje na nových obyvateľov, nikto si nevšíma skutočný zločin odohrávajúci sa v dome oproti. (Magic Box)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Clooney a Hlava 22

Clooney a Hlava 22

26.11.2017

Georgi Clooneymu se moc nezadařilo ani s Památkáři ani se Suburbiconem, takže to zkusí jinak - přes televizi. Jeho novým projektem je totiž seriálová adaptace románu Hlava 22, v níž se ujme jedné z… (viac)

Coeni píší internetový thriller

Coeni píší internetový thriller

15.10.2016

Bratři Coenovi jsou oscarovými scenáristy a režiséry a většinu času tráví vlastními projekty. Sem tam ale napíší film i někomu jinému a v posledních letech dali dohromady třeba Nezlomného nebo Most… (viac)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (viac)

Reklama

Reklama