Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (215)

macejo 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál je proste úžasný! Výborné prostredie skvelé hlášky najme nadporučíka Boborovského či Karola Hurku alebo vychodnára Mikiho Hrica ktorý do tohto seriálu prednedávnom pribudol. Dalej dnes už kultový Janko Kroner ako kšeftár Minko Demovič, ktorý vo svojej krčme Cafe bar Riviera kuje svoje nelegálne pikle. Helenka Krajčiová vo svojej životnej úlohe, Batthyany po úlohe Banána -ktorá je prenho životná- tiež ukazuje že vie zahrat aj policajta a nielen drsného mafiána Banána pravú ruku bossov Rudyho a Aliho.Koho som zabudol??? Jáj!! Csongor alias šaníííííííííí - tak to je teda týpek :D :D :D. Proste výborný seriál a vlasne je to aj najúspešnejší seriál aký na Slovensku máme a preto klobúčik dole!!! ()

Darckol 

všetky recenzie používateľa

Nuž priznám sa, začal som to pozerať neskoro - Hudák už bol súčasťou kolektívu. A musím povedať, že je to práve on kto ťahá seriál po humornej stránke (asi to je tým, že mu aj rozumiem tú východniarčinu :)). Nevravím, Latinák opäť dokazuje, že je pán herec, Kostelný hrá toho somára tiež geniálne a ostatní to tam taktiež nekazia - ale ich humor už nie je taký dych berúci ako práve humor Mikyho Hrica. Bez neho museli byť tie prvé série o ničom :/. Ale toť môj názor :). Do budúcnosti by som si prial viac priestoru pre Kassaia. 7,0/10 EDIT: Po pravidelnom pozeraní zvyšujem na 4* - neskutočný kolektív bláznov :D ()

Reklama

casioa.... odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalšia hlúposť "made in čekoslovákia", teda....slovákia. Ale aj Čechy majú iste svojú trápnu rádoby krimi obdobu. Takže, TV sa pretekajú, ktorá ponúkne stupídnejší seriálik, a tak prázdne miesto na poli trápnych seriálov z policajného prostredia musel proste niekto vyplniť. V tomto "nástenkovom" tendri vyhrala TV HNOJ. Gratulácie a ovácie. Bleeeee :( ()

The_Peach 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál patrí medzi moje obľúbené, nedosahuje podľa mňa kvalitu Mafstory a ani si nemožem zvyknúť na postavu majora Petra Nagya ktorú hrá Peter Batthyany, nakoľko ho neustále mam zafixovaného ako "Banána", ale musím vyzdvihnúť postavy Boborovského a Húrku, neviem si už predstaviť tento seriál bez nich. Na každú novú časť sa teším a preto je moje hodnotenie také aké je...bodaj by sa natáčalo viacej takýchto komediálnych seriálov ako ponúka TV JOJ a nie markizácke Ordinácie a iné nezáživné krávoviny. ()

Don Maty 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa vynikajúci seriál na slovenské pomery. Konečne sa neriešia žiadne sračky typu "Ó môj bože, vari si spal s mojou ženou? Budem ťa musieť asi udrieť. Prosím, dovolíš mi ťa udrieť?". Bolo tu už povedané, že slovenské seriálové dno neexistuje. Máte pravdu ale toto na dne nie je. Je to niekde pekne uprostred, kde keď to pozeráte, musíte mať prázdnu hlavu a trošku menej rozumu. Stačí sa len nechať unášať humorom, ktorého je tam dosť :)...3* ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • Kapitán Maroš Nagy (Peter Batthyany) se do telefonu často představuje Nagy Maroš, což zní jako „Nagymaros“, název známé maďarské přehrady. (Vazzy)

Reklama

Reklama