Reklama

Reklama

Tínedžer Mike O'Donnell (Zac Efron) má všetko - je úspešným športovcom, obľúbeným v kolektíve a čaká ho štipendium na univerzite. Náhle sa však rozhodne všetkého sa vzdať a oženiť sa so svojou stredoškolskou láskou Scarlett. O 25 rokov neskôr si dospelý Mike (Matthew Perry) uvedomuje, že jeho život nie je celkom tým, čo očakával. Odišiel od manželky, Scarlett (Leslie Mann), býva so svojím najlepším kamošom Nedom (Thomas Lennon), jeho kariéra vo farmaceutickej spoločnosti stagnuje a jeho vzťah k vlastným deťom v tínedžerskom veku je na bode mrazu. Po tom, ako prepasie ďalšiu šancu na postup v zamestnaní, navštívi svoju bývalú školu, aby si pripomenul svoje basketbalové úspechy a porozmýšľal nad životom, ktorý mohol mať. V spomínaní na minulosť ho vyruší školník, s ktorým sa zhodnú na tom, aké bolo všetko skvelé, keď mal 17. Po ceste domov Mike zbadá záhadného školníka stáť na okraji útesu, ako sa pripravuje skočiť do rieky. Mike vybehne z auta, aby ho zachránil, ale keď sa k nemu priblíži, muž zmizne. Mike spadne do rieky a zrazu má znovu 17. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (577)

sharky 

všetky recenzie používateľa

65% Byl jsem zvedavej, kdo je to ten Zac, ze kteryho vsechny pubertacky silej. Muzikal ze stredni jsem fakt videt netouzil, tak jsem sahnul po komedii se starym dobrym Chandlerem z Pratel. Negativni zjisteni bylo, ze Matthew Perry sice hraje hlavni roli, ale ta je vetsinu filmu prevtelena do Zaca, takze se vyskytuje jen chvili na zacatku a na konci. Pozitivni zjisteni bylo, ze Zac Efron neni nagelovanej slizoun, jak jsem cekal, ale celkem sympatak, kterej si umi udelat srandu sam ze sebe a nejde mu uprit ani trocha toho komedialniho a hereckyho talentu. Takze sumasumarum slusna komedie na tisickrat ohrane tema s miliokrat ohranym moralnim ponaucenim, ktera v nedeli dopoledne, kdyz prsi, urcite zabavi. ()

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

Obsazení Zaca Efrona v tomto případě neznamená, že se musí jednat o film určený výhradně pro mladé obecenstvo. 17 again je příjemná a poměrně zábavná komedie, která nemůže urazit. Z počátku jsem si myslel, že tvůrci použili nějaké vystřižené scény z HSM, ale to je jediná větší výtka. Několik by se jich ještě našlo, například klasická teenage klišé, ale po příběhové stránce nemůžu být nespokojen. Jak jsem již řekl, oddychová komedie plní účel a o hloupou komedii se nejedná. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Existuju podobne komedie, ako tato, kde sa hrdina bud vrati casom a zmeni osud, alebo je z toho sokovany, ked zbada, ze je vsetko inak, ako napriklad PAN OSUD (1990) s Jamesom Belushim alebo OTEC RODINY (2000) s Nicolasom Cageom. V pripade Jamie Lee Curtis a jej filmovej dcery Lindsey Lohan si osud s nimi zahral tak, ze sa jedneho dna dcera prebudi v tele matky a naopak matka v tele dcery, takze matka musela ist naspät do skoly a neskusena dcera do prace a to bolo v komedii MEZI NAMI DEVCATY (2003). A naposledy by som rad spomenul i skvelu komediu s Tomom Hanksom VELKY (1988), kde si 13 rocny chlapec zelal byt velkym, teda dospelym a na druhy den rano sa doma zobudil v tele dospeleho Toma Hanksa a za to ho vlastna matka vyhodila z domu :-) Vsetky tieto komedie sa mi vzdy velmi pacili, ale tato so Zacom Efronom mi pripadala len ako cisty priemer, avsak aj tu sa nasli niektore humorne sceny, na ktorych som sa zasmial. Napriklad sceny, kde Mikeov priatel balil riaditelku skoly a takmer si ju ziskal az elfskou recou s Pana prstenov, kedze obaja boli velki fanusikovia tohto filmu. __________ Zac Efron - (Mike O'Donnell - mladý) +++ Matthew Perry - (Mike O'Donnell - dospelý) +++ Leslie Mann - (Scarlett O'Donnell - dospelá) +++ Allison Miller - (Scarlett - mladá) +++ Thomas Lennon - (Ned Gold - dospelý) +++ Tyler Steelman - (Ned Gold - mladý) +++ Sterling Knight - (Alex O'Donnell) +++ Michelle Trachtenberg - (Maggie O'Donnell) +++ ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Místy traoná, místy úsměvná oddechovka, která nic moc člověku nepřidá, ale svůj účel splní. Leslie Mann mi tu místy připomíná Julianne Moore - hodnotím ladně; nevím, co jsem čekal, ale přestože Matthew Perry se tu kvůli přeměně v teenagera moc nevyskytuje, jeho náctiletá kopie Zac Efron mi nevadí a je vhodnější pro celkový dojem z filmu, který bych spíš ocenil někdy v patnácti letech. ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Celý život jsem nepříjemný, a teď bych rád udělal dojem.. Na taková místa vůbec nechodím, jsem blb !! Jsem blb, co dá sedm táců za Gandalfovu šedou hůl ze Dvou věží !!" - "Jo, to je opravdu trapné !! Gandalf Šedý byl přece jen v prvním díle, ve Dvou věžích se vrátil jako Gandalf Bílý.." ;) ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (12)

  • Do kin byl film přepravován pod krycím jménem "Rewind". (duklak2)
  • Facky, ktoré Zac Efron (Mike O'Donnell) vo filme dostal, boli skutočné. (ČSFD)

Reklama

Reklama