Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeleň Elliot a medveď grizly Boog majú pred sebou boj na život a na smrť. Boj medzi domácimi a divokými zvieratami. Jediný, kto nevie, na ktorú stranu sa pridať je jazvečík Burtík, ktorý utiekol svojím pánom. Na jednej strane ho priťahuje pocit slobody, na tej druhej vitamínové kosti, ktoré naňho nastraží jeho panička v snahe nájsť ho. Pred nemateriálnou slobodou nakoniec zvíťazia pochúťky a na Burtíka padne klietka, respektíve sa zatvoria dvere obytného karavanu jeho pánov. V tej chvíli si uvedomí cenu slobody, no už je neskoro. Našťastie má divokých kamarátov, ktorí ho nenechajú v štichu a nasadzujú vlastné krky, aby ho uchránila pred životom domáceho maznáčika. Smolu majú len v tom, že karavan smeruje na zraz chovateľov domácich zvierat, kde kraľuje namyslený pudel, ktorý okrem nepodarenej trvalej najviac na svete neznáša divoké zvieratá. Stret, ktorý sa blíži, je celkom nevyhnutný a Elliot s Boogom budú musieť oprášiť všetky triky, aby z tejto krízy vyviazli so zdravou kožou a zachránili kamaráta Burtíka. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (182)

predators 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že netřeba připomínat, že tato tlupa potrhlých zvířat bude zajímat především ty nejmenší. Počínaje příběhem, konče animací, jendá se o jednoduchost ve všech směrech. Nic na přemýšlení nebo rozjímání se nad úchvatnými scénérimi kreslířského pera. Prostě a jednoduše, pokud máte doma nějakého piškota(dítě) :-), přičtěte si jednu hvězdičku. Zajímavosti: Celý příběh se nezakládá na pravdě, jak se mnozí mylně domnívali... :-) 35% ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Znatelne slabsi nez jednicka. V prvnim dile byl dej jeste vcelku originalni a adaptace zdomacneleho Booga v divocine, nebo zaverecny boj proti lovcum, napadite motivy. Dvojka vlastne z "lovu" nema nic. Zachovava pouze hl. postavy. A zatimco se Elliot chysta rict "ano" na svatbe s lankou Giselle, "unesou" jezevcika (ci co to je) Burtika - v jednicce puvodne domaciho mazlicka, ktery se rozhodl zustat s divokymi kamarady. Nyni ho ovsem opet nasla jeho panicka, a bere ho s sebou. Ostatni se vydavaji na zachrannou "akci" a tot vpodstate vse. Koukat se na to da, ale je to zatracene unyle, misty trapne, nic moc se vpodstate nedeje, jen se hodne zvatla. A to jakoby ruznymi narecimi. Takze z Burtika je nevim proc "Nemec" a kachny jsou (tusim ze jak v minulem dile) "Francouzi". Do toho se primota parta domacich psu a kocek, ktere "nahodou" jedou s lidmi kolem na vylet do divociny. Tyto mazlicky vede natupirovany zakomplexovany pudl (v CZ dabingu s kupodivu zenskym jmenem Fifi??), ktery divocinu vylozene nesnasi. Cele to pak pusobi, jak to zni. Jako takovy gulasek pejska a kocicky, kam se vrzlo par zviratek, ktere behaji, natlucou si nos a vlastne nic vylozene vtipneho nedelaji. V porovnani s jinymi animaky zde neni nic "extra" - zadne narazky, alegorie, ani skvela hudba nebo animace. Mne se osobne tyhle zviratka ani vzhledove moc nelibi a kvalita vizualu mi prisla skoro srovnatelna s "Toy Story" (ktere je ale o 13!! let starsi). Ke konci v parku Pet Paradiso konecne prisli s par vtipnejsimi napady a celkove se to detem libit muze, ale mozna ze v budoucnu dam jeste o hvezdu min. ()

Reklama

Andre3000 

všetky recenzie používateľa

Není to kdoví jaká komedie k popukání, ale mě se to docela líbilo pokud to beru v rovině kreslených filmů, které zrovna dvakrát nevyhledávám. Je tu jistá a těžko smazatelná podoba s Dobou ledovou, což taky nepřidá na prožitku. Jedničku jsem neviděl a ani nevím zda mám chtít, trochu divné pořadí no :-) ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Druhé pokračovanie je dosť zbytočné a chýba trocha soli a masti, ale nakoniec mi to celkom rýchlo ušlo aj vďaka krátkej stopáži. Dej aj animácia je strašne slabá, čo sa aj dalo očakávať od video filmu s podstatne nižším rozpočtom na rozdiel od predraženej jednotky. Je to predsa pre decká a tie sa pri tom určite zabavili. Mne tu chýba viacej vtipu. 45% ()

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Mne to pripadá ako keby tvorcovia tohto animáku nevedeli ako ďalej pokračovať a vďaka úspešnejšej jednotke chceli čo najskor vytvoriť pokračovanie.Síce prišlo, ale absolútne nedkonalé a žalostne vtipné.Záchrana malého Buřtíka trvala dlhšie ako som čakal a keby nebolo toho konca, tak by som určite od nudy aj zaspal. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama