Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeleň Elliot a medveď grizly Boog majú pred sebou boj na život a na smrť. Boj medzi domácimi a divokými zvieratami. Jediný, kto nevie, na ktorú stranu sa pridať je jazvečík Burtík, ktorý utiekol svojím pánom. Na jednej strane ho priťahuje pocit slobody, na tej druhej vitamínové kosti, ktoré naňho nastraží jeho panička v snahe nájsť ho. Pred nemateriálnou slobodou nakoniec zvíťazia pochúťky a na Burtíka padne klietka, respektíve sa zatvoria dvere obytného karavanu jeho pánov. V tej chvíli si uvedomí cenu slobody, no už je neskoro. Našťastie má divokých kamarátov, ktorí ho nenechajú v štichu a nasadzujú vlastné krky, aby ho uchránila pred životom domáceho maznáčika. Smolu majú len v tom, že karavan smeruje na zraz chovateľov domácich zvierat, kde kraľuje namyslený pudel, ktorý okrem nepodarenej trvalej najviac na svete neznáša divoké zvieratá. Stret, ktorý sa blíži, je celkom nevyhnutný a Elliot s Boogom budú musieť oprášiť všetky triky, aby z tejto krízy vyviazli so zdravou kožou a zachránili kamaráta Burtíka. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (182)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ono nakoniec to nebolo až také zlé, ako som očakával, ale ísť na toto do kina, asi nadávam ako blázon. Sú skvosty, ktoré sa na úkor takýchto somarín na plátna nedostanú a určite by zaslúžili väčšiu pozornosť, ale táto téma sem nepatrí. Film ujde ako voda, pretože má len niečo cez hodinku čistého času, za skoršiu dobu vám ale aj z hlavy vyprchá. Podstatné je, že počas neho som sa nenudil, takže celkom spokojnosť. 50%. ()

Mary19 

všetky recenzie používateľa

Hloupější scénář snad ani napsat nejde a právě hlavně kvůli němu jsou všechny postavy, snad kromě medvěda Booga, neskutečně otravný a možná až trapný... První půlhodinka je ipřesto povedená, některé hlášky a vtípky se docela povedly, ale co ten zbytek filmu? A co ten nevýrazný (originální) dabing? Takže se potřetí a naposledy ptám: jak tohle může jít do českých kin?! ... 35% ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie pokračovania Loveckej Sezóny pre mňa vôbec nebolo ťažké. Animák je ešte horší odpad ako Príbeh Žraloka alebo Carkoolka. Prekvapila ma ale hudobná stránka snímky – aj napriek nízkemu rozpočtu si Sony najali aspoň známejšieho skladateľa filmovej hudby Ramina Djawadiho, ktorý v minulosti zložil hudbu k Iron Manovi, alebo seriálu Prison Break. Samotná hudba síce nijako neupúta, ale aspoň nepatrí k tomu najhoršiemu, čo v kinematografii nájdete. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Zbytečné pokračování asi nejhoršího animáku posledních let. A od minula se toho opravdu moc nezměnilo. Možná jen, že vizuální stránka je asi o dvě třídy horší, než tomu bylo v případě jedničky a i takový 15 let starý Toy Story mi přijde hezčí. Příběh jako by tu ani nebyl a smát se budou zase jenom asi ti nejmenší. Narozdíl od jedničky jsem se ale přece jenom aspoň párkrát pousmál, takže se to od odpadu přece jenom trochu drží. Takoví Vesmirní opičáci byli snad ještě horší. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Už pôvodný snímok, ktorý bol natočený v roku 2006, ma nijak zvlášť nezaujal. To, že by mohlo vzniknúť pri tak nevýraznom titule aj ďaľšie pokračovanie ma ani len nenapadlo. Partia zvieracích hrdinov pod vedením jednorohého, vychrtnutého, ukecaného jeleňa Elliota, ktorému asistuje zablšený medveď Boog, nestojí za nič. Nemajú žiadnu charizmu. Je to nuda. Nepáčili sa mi ani strohé animácie od spoločnosti Sony Pictures. Úplne zbytočné pokračovanie podpriemerného animáku. * ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama