Reklama

Reklama

V roku 2007 vstúpil do kín formou celovečerného filmu klasický komiksový fenomén Alvin a Chipmunkovia, ktorý za posledných päťdesiat rokov svojej existencie tešil a zabával už niekoľko generácií fanúšikov. Hudobný producent Dave Seville (Jason Lee) objaví tri neobyčajné veveričky, ktoré dokážu nielen hovoriť ľudskou rečou, ale aj výborne spievať. Zo spievajúcich Chipmunkov Alvina, Simona a Teodora urobí svetovú senzáciu a nekontrolovateľné trio hlodavcov sa mu odvďačí tým, že mu neustále devastuje dom, ohrozuje skvelú kariéru a prevracia život hore nohami. Vo filmovom pokračovaní z roku 2009 veveričí bratia Alvin, Simon a Teodor opäť bojujú s dôsledkami svojej popularity, povinnou školskou dochádzkou, ale aj s nečakanou hudobnou konkurenciou, ktorou je spievajúce dievčenské trio Chipettky. Aj naďalej však spoľahlivo fungujú ako „demolačná čata“ svojho kamaráta, hudobného producenta Davea Sevillea a zabávajú divákov svojimi bláznivými dobrodružstvami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (173)

Spooner odpad!

všetky recenzie používateľa

Digitální veverky jsou zpátky ještě naivnější, blbější, upištěnější a nesnesitelnější. Jestli jsem jedničku proklínal, tak po tomhle úděsném pokračování bych jí dal snad i Oscara za nejlepší animák. To všechno, co bylo v jedničce k nesnesení je tady ještě dvakrát tak víc. Upištěné zpívání se přeneslo to stylu přezpívávání známých popových hitů, což se absolutně nedá poslouchat. Jason Lee navíc konečně pochopil, k jaký pitomosti se to chudák upsal, takže vyklidí brzo pole a jeho roli nahradí Zachari "Chuck" Levi, kterého mám ještě radši než Leeho. A taky se v tom trápí. Na tomhle se zkrátka nedá nic pochválit, s pištění vás začne bolet hlava po 2 minutách. Doplňte to totálním wtf československým dabingem a vyjde vám zrůdnost, kterou bych dítěti bych to nepustil ani za trest. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tento film sme mali zapnutý v robote, pretože tri dievčatá, v ktorých obkolesení som sa nechtiac ocitol, to chceli vidieť a čuduj sa svete, parádne sa pri ňom bavili. Mali od 25 do 45 rokov a jedna dokonca vysokú školu. Špeciálne boli hotové z toho, akí sú tí Chipmunkovia zlatí a aký je ten dej príjemne nekomplikovaný. Čiže zo všetkého, z čoho mne bolo poriadne zle. Čisté peklo. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $75miliónovTržby USA $219,614,612Tržby Celosvetovo $443,483,213Tržby za predaj DVD v USA $68,776,018 //počet predaných kusov 4,155,145 ║ Je to len prevarený príbehový vývar, ktorý je našťastie skoro neškodný, nenájdu sa tu žiadne výdatne otravné scénky čo by mohli otráviť, občas príde aj na nejakú tu vtipnú scénku, postavičky su roztomilé, graficky na slušnej úrovni, pesničky chytľavé a újde to rýchlejšie než by sa človek na tom mal šancu nejak viac nudiť. Veková kategória ktorá si to užije je tak do 8rokov. /videl v kine: 50%/ ()

borec999 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto môže baviť iba najmenších do takého veku 6-7 rokov. A pre nich to bude zrejme pútavé- Chipmunkovia sú rozkošní(pre deti) a rozprávajú jemnučkým piskľavým hlasom (na ktorý mám po dopozeraní filmu alergiu). Ako málo stačí, keď chcete utŕžiť v kinách 440 miliónov. Čo tam potom, že celý film je absolútne dementný a z hľadiska deja alebo nejakého morálneho ponaučenia pre deti úplne o ničom. Pre toto s hodnotením nemôžem ísť ani na 1*, pretože takéto filmy ma urážajú len svojou existenciou. Jasný odpad! a ďalšie zhliadnutie by sa u mňa rovnalo sebapoškodzovaniu. 0% ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Vzhůru ke dnu....???...tak to vidím ja !!! Mínusy: Jason Lee odstavený na druhú koľaj, dej ala obohratá pesnička, ktorá svojou obohratosťou lezie na nervy pričom samotný príbeh nemá ani kúsok inteligencie.....a spev chipmankov ( alvina a bandu) tentokrát dosti nezrozumiteľný....Plusy: chipmanky ...tie jediné to tu oživujú a nápad dať ich do SK dabingu - skvelý . Škoda hold tá hravosť z jednotky sa vytratila a mám pocit že dvojka neustála slávu jednotky ( bola nedostojným pokračovaním )....váham medzi */ ** ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama