Reklama

Reklama

V roku 2007 vstúpil do kín formou celovečerného filmu klasický komiksový fenomén Alvin a Chipmunkovia, ktorý za posledných päťdesiat rokov svojej existencie tešil a zabával už niekoľko generácií fanúšikov. Hudobný producent Dave Seville (Jason Lee) objaví tri neobyčajné veveričky, ktoré dokážu nielen hovoriť ľudskou rečou, ale aj výborne spievať. Zo spievajúcich Chipmunkov Alvina, Simona a Teodora urobí svetovú senzáciu a nekontrolovateľné trio hlodavcov sa mu odvďačí tým, že mu neustále devastuje dom, ohrozuje skvelú kariéru a prevracia život hore nohami. Vo filmovom pokračovaní z roku 2009 veveričí bratia Alvin, Simon a Teodor opäť bojujú s dôsledkami svojej popularity, povinnou školskou dochádzkou, ale aj s nečakanou hudobnou konkurenciou, ktorou je spievajúce dievčenské trio Chipettky. Aj naďalej však spoľahlivo fungujú ako „demolačná čata“ svojho kamaráta, hudobného producenta Davea Sevillea a zabávajú divákov svojimi bláznivými dobrodružstvami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (173)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Nevim co proti tomu filmu většina lidí má, je pravda, že bych si to asi nepustila, kdyby to nedávali v televizi, ale mě se to líbilo stejně jako jednička. Je to oddychovka, nad kterou prostě nesmíte přemýšlet a navíc zpívaj docela pěkný písničky. A za Theorodovu roztomilost bych snad mohla přidat dalších deset hvězdiček, ale budu se krotit a dám 3* ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to ještě horší než ten první film. Pro jistotu už se nezpívá ani česky, takže dětský divák jde tentokrát stranou úplně. Příběh debilní jak nikdy. Všichni padají, sádrují se a padají. Čipmanci jsou ve škole za hvězdy a holky z nich tečou. Jak jen je to skvělý film... Opravdu nejde o moji krevní skupinu. Těšil jsem se na dobré písničky, ale tech tu už opravdu moc není. A naivita tvůrců nezná mezí, protože následuje ještě další díl... Vrchol všeho v tomto dílu je, kdyý se v ZOO u ohrádky surikat stává voliéra pro orly. Debilita nezná mezí... ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $75miliónovTržby USA $219,614,612Tržby Celosvetovo $443,483,213Tržby za predaj DVD v USA $68,776,018 //počet predaných kusov 4,155,145 ║ Je to len prevarený príbehový vývar, ktorý je našťastie skoro neškodný, nenájdu sa tu žiadne výdatne otravné scénky čo by mohli otráviť, občas príde aj na nejakú tu vtipnú scénku, postavičky su roztomilé, graficky na slušnej úrovni, pesničky chytľavé a újde to rýchlejšie než by sa človek na tom mal šancu nejak viac nudiť. Veková kategória ktorá si to užije je tak do 8rokov. /videl v kine: 50%/ ()

maty39 

všetky recenzie používateľa

Nevim, ale hodnocení někoho nad 10 let je silně zavádějící. Mě to taky nenadchlo, ale přeci jen mám trochu soudnosti a uvědomuji si, že toto dílo nebylo určeno pro mě. A kdo si tento film pustí s úmyslem najít zde nějaké hlubokomyslné dílo nebo snad nějakou tu zábavu pro odrostlejší je ten nejnaivnější tvor pod sluncem (nebo recenzent) a dostane poprávu, co si zaslouží. Obzvláště, když většina viděla první díl. To vám to lidi vážně po prvním díle a trailerech nedošlo? ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tento film sme mali zapnutý v robote, pretože tri dievčatá, v ktorých obkolesení som sa nechtiac ocitol, to chceli vidieť a čuduj sa svete, parádne sa pri ňom bavili. Mali od 25 do 45 rokov a jedna dokonca vysokú školu. Špeciálne boli hotové z toho, akí sú tí Chipmunkovia zlatí a aký je ten dej príjemne nekomplikovaný. Čiže zo všetkého, z čoho mne bolo poriadne zle. Čisté peklo. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (4)

  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama