Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Slovensko Návrat do Silent Hill (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiálny text distribútora)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (553)

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

První Silent Hill byl pětihvězdičkový, pěkně vypečený film. Ještě týden po zhlédnutí jsem vykašlával saze a fobii z požárních sirén mám dodnes. Takže na dvojku jsem se těšil jak pyroman na exkurzi do šachty Darkov a natěšeně jsem si u ucha chrastil krabičkou sirek. Cha! Zvlhlýma sirkama se teď můžu akorát tak šťourat v zubech a dolovat z nich ty zbytky sazí z jedničky. Dávám jen jednu očazenou hvězdu. A i ta je jen na znamení upřímné soustrasti s pozůstalými po obětech pětihvězdičkového požáru v původním Silent Hill. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Sharon je so svojim otcom neustále na pohybe, aby nikdy nebola temnými silami zo Silent Hill vypátraná. Nočné mory však neustupujú a volanie neutícha. Jedného dňa sa vráti domov zo školy a otec je bez stopy preč. Na stene nachádza odkaz "COME TO SILENT HILL". Mladé dievča je rozhodnuté pre záchranu otca napriek jeho varovaniu, aby uvedené mesto nikdy nenavštevovala, urobiť čokoľvek. Dve hviezdy z totálnej úcty a len masky postáv v určitých momentoch stoja za zmienku. Druhé pokračovanie Silent Hill je veľmi nevydarené dielo a vďaka bohu som na tom nebol v kine. Tí, ktorí sa plne vyžívajú v 3D si zrejme "miestami" prišli na svoje, ale inak je tento film maximálne chaotický a zmätený. A prečo miestami?? Digitálne efekty sú v určitých scénach na úrovni "286". Zrejme problém rozpočtu. Radšej nemali púšťať ten kolotoč. Veľa vecí ozaj nedáva zmysel. Dejová os nulová. Postavy sa objavujú a hneď v zápätí strácajú. Hlavná postava niekde príde a hneď je na správnom mieste. Tak už to, ale býva, keď sa režisér uberá smerom uspokojenia pohľadu, oka diváka ( a ani to mu nejak extra nevyšlo ), ako donútenia použitia jeho mozgu. Basset proste natočil dvojku - za odmenu €. Ako sex bez citov. Zrejme je aj on sám, rovnako ako tento film - úplne bez charizmy. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Oceňujem, že táto snímka neignoruje jednotku, ale sa na ňu snaží plynulo a logicky nadviazať, ale to je málo. Film sa dosť dlho odkladal a prestrihával a výsledok pôsobí... čudne? Nedorobene? Neviem, tak nejako. Občas režisér príde so zaujímavým nápadom ("panenkový démon"), ale väčšinou sa len nudíte a nevytrhne to ani dosť samoúčeln gore. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ono by se určitě našlo pár pěknejch záběrů, který by se daly řadit ke špičce ve svym oboru a neurazily mě ani hellraiserovský monstra. Jenže ona to byla strašně nudná sračka, příšerně zahraná a ještě hůř natočená. Navíc to celý dohromady nedávalo smysl. Jediný, co jsem tak nějak pochopil, že se nejspíš můžu "těšit" na trojku. A to bylo taky to jediný, co mě vyděsilo. 10% ()

Drolin 

všetky recenzie používateľa

Zcela zbytečný film, podobně jako jiné adaptace videoher. Není mi zcela jasné, pro koho je Silent Hill 3D tvořen - herní série je nadprůměrně kvalitní, tedy racionální volba padne na ni (při případném chtěném seznámení), a fanoušci série SH3D nanejvýše přijmou jako z části atmosférickou, ale jen mechanicky poslepovanou změť událostí prostých interaktivity. Přesto, jde o méně chaotický film než byl první díl z roku 2006 a koncový kvalitativní rozdíl není nijak závratný, jak by mohlo obecné přijmutí napovídat. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (16)

  • Pri scéne v sanatóriu v izbe so sestričkami, kde Vincent (Kit Harington) leží spútaný na posteli a Sharon (Adelaide Clemens) sa ho snaží uvoľniť, sa Vincent prevráti s celou posteľou, pričom na to použije pravú ruku, ktorú mal však pripútanú. (Proffessor)
  • V októbri 2016 web PrettyFamous film zaradil na 16. miesto rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Scénář měl původně stejně jako v případě prvního dílu napsat Roger Avary. Kvůli řízení v opilosti a zranění člověka byl však odsouzen k jednomu roku odnětí svobody, čímž zastavil produkci celého filmu. Studio na podzim 2010 nakonec najalo M.J. Bassetta, aby napsal scénář a film režíroval. (Freshoun)

Súvisiace novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (viac)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (viac)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (viac)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (viac)

Reklama

Reklama