Reklama

Reklama

VOD (1)

James Brennan (Jesse Eisenberg), ktorý práve absolvoval vysokú školu, sa teší na vytúženú dovolenku. Rád by precestoval Európu, ochutnal nemecké pivo, navštívil svetovo preslávené múzeá a oslnil krásne dievča, najradšej typickú Francúzku. Píše sa však rok 1987 a na Ameriku doľahla ekonomická recesia. Potrebné peniaze sa v rodinnom rozpočte v poslednej chvíli nenájdu, a tak Jamesovi nezostáva nič iné, len vziať podradnú brigádu v zábavnom parku. Stokrát omleté disco spolu s vôňou cukrovej vaty, nervóznymi rodičmi a ukričanými deťmi - nič horšie už Jamesa stretnúť ani nemohlo. Ale aj tu návštevníci prežívajú skryté príbehy, vďaka ktorým je toto zemestnanie znesiteľnejšie. A keď s vami pracuje šikovná a krásna Em Lewinová (Kristen Stewartová), môže sa aj z pekla stať nebo na zemi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (384)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Zmätený zavádzajúcim označením komediálneho žánru som márne celý čas čakal na ten zlomový bod, kedy sa konečne prevalí vtipnosť scén a film zaplní extra porcia humoru, ktorú na obale sľubujú tvorcovia skvelého 'Superbad'. Márne. Po dlhšom skúmaní som nakoniec prišiel na kameň úrazu. Boli ním nedoplnené žánre dráma/romantický, s ktorých vedomím by som sa na film pozeral určite aj z iného uhla pohľadu. Film plynie naozaj pomaly, chýbajú spontánne scény, ktoré by mu pridali na šťavnatosti, naopak ubral by som od zbytočne komplikovaných a nedôveryhodne pôsobiacich a spletitých dialógoch, ktoré pôsobili príliš náročne. A zároveň boli použité v pomerne dosť nevhodných momentoch, kedy si situácia pýtala trošku oživenia a nie pridania na stupnici drámy. Toto bol len klasický mainstreamový filmík, ktorý by si v kinách určite prišiel na svoje. Chýbalo tomu ale to správne mladícke čaro a súťaživosť na poli dnešných teenagerských filmov, i keď s nezávislým nádychom. 60%. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Evidentně nejsem sám, kdo si všimnul, že tohle rozhodně neni Superbad 2. Mottola tentokrát tolik netlačil na komediální stránku a nedělá z toho jen hon na zásun, spíš z toho udělal takovou tradiční vztahovou romantiku lehce řízlou komedií, která díky zajímavýmu prostředí a super hercům nepůsobí ohraně, navíc pokud je potřeba pobavit, tak vytočenej Bill Hader s bajzbolkou to jistí. A ještě bych na závěr teda dodal, že ač Kristen Stewart neni žádná sexbomba, tak má neskutečný charisma a přitažlivost, což by jí mohla závidět kdejaká, doktorama upgradovaná, hollywoodská krasotinka. ()

Reklama

nunka 

všetky recenzie používateľa

Neškodná komédia, pri ktorej som si zaspomínala na svoje "teens" časy, zalalákala pri príjemnej hudbe, pri niektorých scénach trochu pookriala, pri iných trochu nudila. Kirsten Steward aj bez "Patizóna" hrá úplne rovnako, je pravda, že dolnú peru si už ohrýza menej často, ale i napriek stereotypnému hereckému prejavu sa hodí práve do takýchto roličiek - večne utrápená, fuckujúca, nespokojná a "rodičovsky traumatizovaná" teenegerka s pubertálnymi manierami, čo si žije svoje vlastné dobrodružstvo. Adventureland je vážne úplne neškodný - ničím neobohatil, o nič neobral. ()

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

Stanu se menším a ještě menším a ... pak někoho svou laskavou nenápadností a citem pro akcenty, které si prožil jeden každý z nás, pohladím. Zábavný park je o větších dětech, co se ke starostem dovedou už docela dospěle postavit a na programu dne neni jen, že holky a kluci to chtěj taky .... Stejně neagresivní jako příběh je i obsazení, Kristen hraje pořád stejnou holku, ale je v tom jak ryba ve vodě, to se musí nechat. ()

Wysch 

všetky recenzie používateľa

Nejhoršejší na tom všem je, že to vlastně ani moc romantický není. Pravdou taky budiž to, že Eisenberg je v každý roli řádnej geek a už mě tahle jeho poloha přestává bavit. Ale Kristen s Ryanem to vynahrazujou. Adventureland je příjemnej závan svěžího vzduchu v žánru dramedický romanťárny, má cit a vkus, ale zkrátka na plnou palbu filmu chybí pár věcí, mezi nimiž jasně vyčnívá slabší pointa a profláklej příběh nevyváženej žádným nadhledem nebo tak. Zkrátka se film na můj vkus - a podle mě - bere až moc vážně na to, abych si ho dokázal užít na plnou dardu hvězdiček. [DVD] ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (9)

  • Skutečný Adventureland se nachází ve Farmingdale v New Yorku na Long Islandu. (HellFire)
  • Kristen Wiig se v jednom z rozhovorů přiznala, že nemá atrakce moc v lásce. (Brousitch)
  • Kristen Stewart (Em) má na pravé ruce stejný náramek jako ve filmu Na území žen z roku 2007, ve kterém hrála Lucy. (Kyushu)

Reklama

Reklama