Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Vykúpenie

  • Slovensko Neporaziteľný 3: Vykúpenie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Odvtedy, čo ruský trestanec Boyka (Scott Adkins) utrpel v drsnom súboji vážne zranenie kolena, už, žiaľ, nie je obávaným bojovníkom, akým býval... Vlastne je už dobrý akurát tak na to, aby v base čistil záchody, takže mu rozhodne niet čo závidieť. To sa však zmení v momente, keď sa dozvie, že sa chystá nový vražedný turnaj väzňov, ktorého sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci z rôznych kútov sveta. Boyka totiž vie, že práve účasť na turnaji a prípadné víťazstvo mu môžu opäť vrátiť jeho hrdosť, postavenie a možno dokonca i vytúženú slobodu. Presne tú má totiž víťaz turnaja prisľúbenú ako odmenu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (546)

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Normálně se mi klepou ruce. Tohle bylo úchvatný. Kdo neviděl Souboj titánů, nemusí truchlit... stačí, aby se podíval na U3, protože to, co předvedou Adkins se Zarorem ve finálovém fightu, se jinak nedá nazvat. Ale nejenom závěrečná ultrafyzická smršť úderů, kopů, otoček a akrobatických fines, ale i ostatní zápasy mě nadchnuly, bojový koordinátor Larnell Stovall vytvořil tak impozatní směs atraktivních technik, kontratechnik a všelijakých zápasnických pohybů, že mám né sto, ale tisíc chutí vstát ze židle a začít kolem sebe mlátit nábytek, dveře, gauč a ledničku. Souboj Adkins vs Crowder, no páni, to je hřejivý balzám na moji duši. Nenudil jsem se ani v neakčních pasážích, sledovat Scotta i jako herce mě prostě bavilo. Během posledního fightu jsem dostal kromě všeho dva dárky: ač klišoidní, miluju scénu, kdy si hlavní hrdina vzpomene na útrapy, kterými procházel, a jako politý živou vodou rozjíždí nová komba... a pak jsem s napětím čekal, jestli se k hudebnímu doprovodu přidá i Nathaniel Dawkins se svojí Bring It On... všechno se mi splnilo, prostě parádní zážitek, něco, co přijde jednou dvakrát za rok. Postava Yuriho Boyky je pro mě neskutečně inspirativní a motivační... prostě: Bravo (zasvěcení pochopí) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Väznica s maximálnou ostrahou v skorumpovanom Gruzinsku je hostiteľom Prvého bojového turnaja väzňov. Zišlo sa tam osem právoplatne odsúdených vrahov, aby bojovali v mene svojej krajiny. Sú tam tí najlepší zápasníci z Grécka, Severnej Kórei, Chorvátska, Francúzska, Brazílie, USA, Ruska a domácich Gruzincov reprezentuje favorit súťaže, kolumbiský pašerák drog. Scenár tohoto filmu je absolutný nezmysel, nad ktorým sa škoda pozastavovať. Avšak akcia, súboje v ringu, údery, kryty, kopy sú nasnímané a zostrihané perfektne. Brutálne duely pri ktorých sa lámu kosti a krv strieka na všetky strany. *** ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrý akčný film, ktorý je priamym pokračovaním predchádzajúcej dvojky. Má výborný príbeh o skvelom ruskom bojovníkovi, Boykovi, ktorý kvôli zranenej nohe prestal bojovať vo väzenských turnajoch, ale rozhodol sa vrátiť a po víťazstve v miestej väznici sa dostane až na medzinárodný turnaj odohrávajúci sa v Gruzínsku, kde je cenou za celkové víťazstvo sloboda. So spracovaním som nadmieru spokojný, v tomto type filmu je príbeh často len výplňou medzi akčnými scénami, ale to nie je tento prípad, tu je celý dej výborný, bez zbytočných miest, vzťahy medzi dôležitými postavami fungujú, no hlavne oceňujem, že Adkins a jeho šéf, teda záporáci z dvojky sú tu na kladnej strane a obom sa kvôli ich zaujímavých prístupom nedá nefandiť. A zaujal ma aj skvelý pomerne nečakaný záver. Súbojov je tu celkom dosť a v rámci svojej kategórie sú perfektné, možno aj najlepšie. Natočené sú skvelo, s minimom strihov a so zaujímavými spomaľovačkami, fyzické schopnosti bojovníkov sú na veľmi vysokej úrovni a aj choreografia je výborná. Najviac sa mi páči súboj Adkinsa s Lateefom Crowderom, ktorého capoera je tu zobrazená zatiaľ najlepšie ako som kedy videl, svojimi obdivuhodnými schopnosťami poteší aj hlavný záporák Marko Zaror, ktorý má okrem iných perfektný finálový zápas s Adkinsom, len ten Adkinsov impulz k vzchopeniu sa v tomto súboji mi neprišiel moc vydarený, no všetka akcia tu je vynikajúca. Herecké obsadenie je skvelé, Scott Adkins vo svojej najlepšej úlohe, jeho šéf a mnoho zaujímavých postáv, len američan nie je tak dobrý, ako by mohol, ale časom sa mu dá fandiť. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak mi prišli ešte o niečo lepšie ako v predchádzajúcom diely, hlavne mimo akcie, takže úplná spokojnosť. Film splnil to, čo sa od neho aj dalo čakať, vo svojej kategórii patrí medzi špičku. Je na veľmi podobnej úrovni ako dvojka, ale príbeh má trojka lepší a dosť prospela aj zmena v Adkinsonovom postavení z hlavného záporáka na hlavného hrdinu. Som veľmi spokojný, potenciál bol využitý prakticky na maximum. 79% ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako dvojka, tak i trojka těží ze všech možných šablon bojových filmů, nic diváka extra nepřekvapí, se vším tak nějak počítá a téměř u všeho má pocit, že to již někde viděl. A jistě i viděl. Přesto je však Neporazitelný 3 dobrou podívanou, která mi sedla o něco lépe než dvojka. Snad kvůli tomu, že Scott Adkins je zde na té správné straně (v tomto díle mu divák musí prostě fandit) a je tu širší spektrum bojových stylů. Souboj Adkinse a Crowdera neměl chybu, skvěle se na něj koukalo a také perfektně skončil. Vztah mezi Boykou a Američanem byl také dobrým kořením a finále snímku diváka potěšilo. Dávám tedy 4*. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (17)

  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)
  • Prvý film, kde herec Lateef Crowder (Santiago Silva) vyhral svoj súboj. (ywo666)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama