Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (384)

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek dopredu (od polovice) jasnému a neprekvapivému záveru, miernej prekombinovanosti deja a občas drhnúcim súvislostiam to na mňa fungovalo. Za 15 minút sa film rozbehne, vizuál je aj na ten malý rozpočet slušný, nápad dobrý a atmosféra dostačujúca. Celkom inteligentné a ja som bol celkom spokojný. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ešte raz sa ospravedlníš a hodím ťa cez palubu.“ Od detstva ma fascinuje záhada Bermudského trojuholníka a režisérove horory mám relatívne rád (METRO, IZOLÁCIA, ČIERNA SMRŤ). Toto bolo ale drastické sklamanie, ktorému zlomil väz nepochopiteľný, chaotický a zmätený scenár, ktorý NIČ nevysvetlí a nechá rozčarovaného diváka v podobnom stave, v akom váš pes nechá krtka, ktorého vyhrabe zo zeme a vyhodí na slnko. ()

Reklama

Viktooorka 

všetky recenzie používateľa

Pokaždé, když chci psát komentář k „hororu“, nedokážu se ubránit od spoileru. Takže pokud si ještě neviděl, dál nečti, pravděpodobně zde prozradím pointu. Triangle mě překvapil svou atmosférou, protože se mi moc nestává, že bych hned zezačátku měla mandle zaražené v krku. Poté mě dorazil svou myšlenkou, páč mám ráda filmy na téma „časová smyčka“, jenže problém je v tom, že do hlavní role byla obsazena blondýna. Kdyby hlavní aktérku ztvárnila krásná, inteligentní brunetka s hnědýma očima a šibalským úsměvem s bydlištěm v Kladně, jistě by se začarovaný trojúhelník změnil v kosočtverec. Jenže to by museli tvůrci vymyslet zapeklitou pointu a na to neměli dost fantazie. A tak se blondýna stále dokola nedokázala ponaučit ze svých chyb a ukázala nám to, proč se o nich pořád vyprávějí vtipy. Z dobré myšlenky se tak stal hloupý film určený hlupákům, protože jim tvůrci hezky polopatě ukázali, co a jak se stalo. Bystřejší lidi, kteří už dávno věděli, jak to dopadne, se tak začali nudit. Takže moje počáteční nadšení odplulo s lodí, kde se stále dokola opakuje! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtová, hravým spôsobom prekombinovaná sci-fi zábavka pre fanúšikov podobne ladených časovo- paradoxných filmov. Väčšinou sa k nám dostávajú v podobe vysokorozpočtových hollywoodskych produkcií s megahviezdou v hlavnej úlohe a trikovou výpravou. V prípade scenára Triangle by ale taký film nefungoval, takže oná zdanlivá vizuána nevýraznosť a absencia známych hercov je najväčšou devízou filmu. Takto mu môžeme všeličo odpustiť. Niečo pre fanúšikov napríklad takého Primer. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Christopher Smith nám po napínavom Metre (Creep) a polo-vtipnom Severance ponúkol ďalší hororový kúsok - Triangle. Napriek tomu, že sa jedná o vcelku nenápadný film, je v ňom už cítiť vyššie ambície a oveľa väčšiu prepracovanosť, než u predošlých spomínaných kúskov, k čomu trochu dopomohlo aj nenápadné vykradnutie iných mysterióznych filmíkov. Parta známych na mori sa s jachtou dostane do búrky, vďaka čomu stroskotajú a dostanú sa na palubu opusteného parníka. A tu ich namiesto tradičného, maskovaného hororového killera, na ktorého to zo začiatku vyzerá, čaká niečo výrazne zaujímavejšie... Priznávam, miestami je ťažšie sa vo filme zorientovať a sám režisér pripustil, že sa dá vysvetliť 3 rôznymi spôsobmi, ale je to zaujímavé, napínavé, atmosféra je kvalitná, vizuál skvelý a nebyť občasnej prekombinovanosti deja a nelogickosti postáv, tak by to z môjho pohľadu nemalo chybu. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)
  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)

Reklama

Reklama