Reklama

Reklama

Úspešná právnička Alexis (Kate Hudsonová) ukončí vzťah s prehnane horlivým Dustinom (Jason Biggs) a rozhodne sa poriadne si užívať slobodný život. Už nechce byť tá slušná, ale chce randiť s rôznymi chlapíkmi bez emócií a výčitiek svedomia. Dustin je však do Alexis beznádejne zamilovaný a je ochotný urobiť všetko pre to, aby sa k nemu vrátila. A tak si najme svojho najlepšieho kamaráta Tanka (Dane Cook), aby ukázal dievčaťu svojich snov všetky najhoršie mužské stránky, čím by sa Alexis otvorili oči a vrátila sa späť do Dustinovho náručia. Cynického Tanka si totiž najímajú chlapi, s ktorými sa rozišli priateľky, aby s nimi randil, a tým im ukázal, že je možné stretnúť aj niekoho omnoho horšieho, ako boli oni. Vďaka novému poznaniu sa väčšinou milé dámy s vďačnosťou vrátia k svojim bývalým priateľom. Tank má totiž všetky zlé vlastnosti, ktoré chlap môže mať. Lenže vnútri, niekde veľmi hlboko, je Tank romantik, čo napriek snahe potlačiť, časom vypláva na povrch. Alexis však svojou túžbou po nezávislých flirtoch nie je typickým obrazom romantickej hrdinky a nech sa akokoľvek snaží, nepodarí sa jej do Tanka nezamilovať... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Casspy

Casspy (hodnotenie, recenzie)

MARI-hu-AN: Nezlob se, ale tohle jsem si vážně nemohla odpustit, páč mi to přivábilo úsměv na tváři:o) cituji "čo nikto nedospel a všetci sú adolescenti??" vs tvůj nick "MARI-hu-AN" :o)  Nějak mi nesedí tvůj nick k té tvé větě.. ale ber to s nadhledem, nerýpu, jen mě to pobavilo:o)

Casspy

Casspy (hodnotenie, recenzie)

Myslete si co chcete, ale tenhle film znám od jeho premiery a byť oplzlosti nemusím, Dane Cook byl perfektní a Kate taky a to se vším všady:o) V každém případě se na něj vždy ráda podívám a i zasměju.. Ale s jedním vám dám za pravdu s Baldwinem to trochu přetáhli, ale co.. Nicméně v době Prciček a dalších "stupidně" podobných filmů se člověk nemůže divit už ničemu. "Apropo", když už si někdo něco takového pustí, musí i s tím počítat a brát to trochu s nadhledem.. :o) Lidi, jsou to jenom filmy, pokud nejste náctiletý pubíci, neberte to zas tak vážně:o) A pokud se někdo řídí tím, inteligence = styl humoru a filmu, pak zřejmě o hlouposti nic neví.. a dřív než začne odsuzovat ostatní, měl začít u sebe.. jak se říká, každý pes jiná ves, každý názor, možný názor.. :o)

MARI-hu-AN

MARI-hu-AN (hodnotenie, recenzie)

kto súhlasí s Pretenderi a iba hlúpo prikyvuje hlavou, že to tak je, tak je rovnako stupídny ako tento film

vitt

vitt (hodnotenie, recenzie)

no, nevím...ale většinu času poslouchat jen oplzlé vtipy mi nepřipadá vtipné...ta jedna * je za tu scénu s obočím u holiče ;-)

Pretenderi

Pretenderi (hodnotenie, recenzie)

čo sa divíme, 21 storočie, dnes si už nikto nedáva servítku pred ústa a už vôbec nerozmýšla nad tým čo robí

MARI-hu-AN

MARI-hu-AN (hodnotenie, recenzie)

totálna chujovina, čo sa ani komédiou nazvať nedá, nieto ešte romantickou ...nechápem ako to može ešte niekoho zaujímať, film bez akejkoľvek morálky kde o nič iné nejde, len o sex...čo nikto nedospel a všetci sú adolescenti?? či kýho fras?!

Bubbo

Bubbo (hodnotenie, recenzie)

Keby Jason Biggs a Lizzy Caplan dostali väčší priestor, mohlo to byť vtipnejšie

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

Tohle není romantika, to jsou prachobyčejné sprosťárny. Nevím do jaké míry vtipné, ale maximálně oplzlé. Jinak nudné a obyčejné.

LadyDee

LadyDee (hodnotenie, recenzie)

A máme tu další americkou komedii (nikoli však romantickou), která je veskrze nechutná. Baldwinova role je přímo oplzlá. Kdo mě ovšem příjemně překvapil je Jason Biggs, který většinou vypadá, jakoby neuměl do pěti napočítat. Přesto, že tento film je jen málo vtipný, některé scény (ta s rybou) mě dostaly do kolen.

Reklama

Reklama