Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenzie (155)

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerný akčný film s Michaelom Jai Whitom v hlavnej úlohe. Má iba priemerný príbeh o skvelom bojovníkovi, ktorý sa po prepustení z väzenia rozhodne zapojiť do pouličných zápasov kvôli svojim vlastným dôvodom. Spracovanie sa ale vôbec nevydarilo, film dlho nemá prakticky žiadny dej, iba sa zameriava na hlavného hrdinu a organizáciu týchto zápasov, čo je ale veľmi málo a tak aj miestami nudí a až približne po hodine sa konečne ukáže aj nejaká myšlienka a motív postáv, čo ma zaujalo, ale aj tak to nie je úplne dotiahnuté a navyše je už dosť neskoro. Tento príbeh mal v rámci žánru potenciál byť veľmi dobrý nadpriemer, ale nanešťastie spracovanie bolo ťažko nezvládnuté. Akcie tu nie je málo a je aj slušná. Súboje, v ktorých sa White nezúčastňuje ma nebavili, sú nezaujímavé a navyše až moc vidno, že údery nedopadajú na určené miesto, ale tie jeho súboje sú už našťastie veľmi dobré, majú vydarenú choreografiu, kde môže White plne prezentovať svoje schopnosti a navyše ani strihu tu moc nie je, viackrát zneškodní skupinu protivníkov bez jediného strihu. Najviac sa mi páči akcia, kde White postupne zneškodní viacerých, po sebe idúcich bojovníkov v pouličnom súboji, ale všetka akcia s ním sa mi tu páči, aj ked´ finálny súboj pôsobí až moc nahrane. S hereckým obsadením som pomerne spokojný, okrem Whita potešia hlavne zaujímaví záporáci. Dialógy aj aj niektoré scény mi tu často prišli úplne mimo a ani réžia ma nebavila a sklamal ma aj príliš lacný vizuál. Som dosť sklamaný, aj kvôli výbornému hodnoteniu som čakal omnoho viac. Michael Jay White je bez problémov a jeho akcia ma bavila, ale väčšina zvyšných stránok filmu je v rámci tohto typu filmu na najnižšej úrovni, čo si pamätám. Objektívna kvalita filmu- 45%, film sa páči mne na 52%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Říkají mu Bone, protože kost kost je to, co láme, když udeří." Mlčenlivý pan Bone, známý to bijec, šermíř, střelec, filozof a šachista, mi byl velmi sympatický. Jeho cesta za pomstou dokonce z počátku nabídla i několik drobných tajemství, což mne potěšilo, a naučila mne jednu větu, kterou nyní budu často užívat před svými nadřízenými: "Ani nedokážu vyjádřit slovy, jak moc mne to nezajímá." ()

Reklama

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

MJW v dalším neuvěřitelně hloupým béčku, kde se umí zatraceně dobře rvát a které si nehraje na nic víc, než kým je. Kdo čekáte přesně tohle a máte to rádi, vyprovoďte své milé ke dveřím, pohodlně se usaďte a nechte se unášet libými tóny... vlastně chvaty černého supermana. 70 procent a docela bych MJW uvítal do série FaF. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Takémuto typu filmu odpustím stupídny dej, hrozných hercov, ale nemôžem zabudnúť otrasné bojové scény. Ani by sa to nedalo nazvať bojové, ale čosi ako telocvik, kde "hrozne podceňovaný" 120 kg svalovej hmoty vážiaci MJ White skáče po multikolorovaných svalovcoch, niektorí viditeľne pod jeho váhovú kategóriu. Sapp je možno najväčší odstrašujúci príklad, ale ten najpotenciálnejší zápas s Kimbom vo väzení ma proste sklamal. Jediný fajt, ktorý vyzeral zo začiatku celkom dobre bol ten posledný s Mattom Mullinsom, ale keďže ho nechali zápasiť v obleku (!) asi vieme ako veľmi chceli tvorcovia vyzerať vierohodne. ()

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

Příběhově, kamerově a herecky je to absolutně o ničem. I dítě ze základky by to zvládlo. Ale za ty bitky a hlavního hrdinu (Michaelovi je tady 42 let, to mě podrž) je to za ušmudlaný tři hvězdy. Ale ty fighty si budu pouštět častějc. Možná, že kdyby si s tim někdo víc pohrál, mohlo to dopadnout líp. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama