Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick O'Bannon (Bobby Campo) zabudne v jedinej sekunde na plánovaný pohodový deň s priateľmi na automobilových pretekoch - premkne ho totiž desivá predtucha, že dôjde k hromadnej havárii pretekajúcich áut, pod ktorých horiacimi troskami a rúcajúcou sa tribúnou zahynú v hrozných bolestiach aj jeho kamaráti a on sám! Sotva sa ako-tak preberie z tejto šialenej nočnej mory, prinúti svoju priateľku Lori (Shantel VanSanten) a priateľov Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), ktorí si myslia, že mu zrejme preskočilo, aby z tribúny okamžite odišli – a len pár sekúnd po tom sa jeho hrôzostrašná vízia do bodky splní! Šokovaní priatelia nadšene oslavujú, že unikli istej smrti – netušiac, že to, čoho svedkami sa práve stali, je len začiatok nemilosrdnej naháňačky so Smrťou! Nickove hrozivé vízie nadchádzajúcich tragických udalostí totiž pokračujú - a tí, čo teraz prežili, rad za radom umierajú, jeden príšernejšou smrťou ako druhý. Nick vie, že musí nájsť spôsob, ako Smrť nadobro prekabátiť - inak ho postihne rovnaký osud... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (694)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jediným plusom, ktorý tento film ponúka je zostrih smrteľných zranení postáv z predošlých dielov vo forme rontgenových snímkov. To je však na film,kde koniec poznáte už na začiatku filmu a, ktorý neprináša ani po obsahovej, ani po formálnej stránke nič nové menej než málo. A tak skutočným dôvodom, prečo sa to ešte natáča, sú ako pri nekonečnej sérii SAW, peniaze. Kým to mladých baví a budú prinášať peniaze do kina, dovtedy sa budú oba série nakrúcať. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Pointu nezvratného osudu si dost dobře pamatuju. Dvojka byla dokonce prvním filmem, který jsem měl na cdčku v podobě AVI souboru jako malej prcek a čuměl na tu první brutální scénu, která mě absolutně odrovnala reálností. Co ale dokázala tahle scéna, tady jsem se držel za hlavu. Absolutně a brutálně nesmyslný smrti, kde se klade důraz na to, aby z mrtvoly zbylo co nejmíň a pokud možno, bylo vidět co nejvíc. S koncem samozřejmě jakým? No jasný...je to nezvratnej osud a jelikož se osud nedá ovlivňit...je to docela jasný. ()

Reklama

predators 

všetky recenzie používateľa

Další předtucha, další náhodná úmrtí, některá až s podivnou náhodou, ale i o tom to je. Samozřejmě jde o komerci, těžko za tím hledat něco jiného. Takže nemá cenu nic protahovat, toto zná každý. Některé nehody se mi sice zdály přitažené za vlasy, ale jedná se o klasickou popcornovou zábavu, tak proč si ji kazit... 60% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tak toto už ako divák naozaj nemám zapotreby. Úbohé lanárenie peňazí od ľudí. Ako jeden z mála 3D horrorov sa tento film dostal do našich kín, a keďže išlo o prvý 3D horror v našom multikine, nemohol som si ho nechať ujsť i s vedomím, že pôjde o totálnu frašku. Vábenie okuliarov s 3D efektom však bolo také silné, že som neodolal aj pod výstrahou mnohých nízkych hodnotení a komentárov. A ja sa k nim samozrejme pridávam. Nebyť kúzel, ktoré spôsobil tretí rozmer, tak by som šiel s hodnotením na úplné dno. Dej je totiž prázdny ako hlava policajtky-blondíny. Prakticky ma nemal čím prekvapiť. Jediné, čo mi naháňalo strach a hrôzu bol scenár jednotlivých vrážd a ich originalita. A ešte to, že by snáď niekedy mohlo prísť aj pokračovanie. Táto séria totiž začína naberať úroveň série 'Saw', takže pokiaľ sa reťaz nepreruší, tak budú mať jej tvorcovia na svedomí veľa divákov. A ak sa predsa len dočkáme pokračovania, tak zostáva dúfať, že si ho David R. Ellis a James Wong prestanú pohadzovať ako horúci krumpeľ a prenechajú ho niekomu nádejnejšiemu. 30%. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Je smutné kam až se nedávno ještě vcelku slušně rozjetá série dostala. Od výborného dílu prvního, přes skvěle černohumorný díl druhý a vlastně i vcelku fajn dílu třetím až k naprosto odfláklé rutinérské práci. Žádné nové nápady, ba ani už žádné zajímavé smrti, tady už se jede jenom podle zavedeného receptu. Nic nového se nepřidává a i to staré je odfláklé. Počáteční nehoda, která byla na každém dílu vždy to nejlepší, je tady neskutečně odfláklá a dokonce tu chybí i nějaké aspoň stručné představení postav (místo toho se hned šoupneme do vize). Hlavní hrdina je matnej až běda a vlastně tady kromě celkem solidní hudby není ani moc co pochválit. Čtvrtý díl je pro mne nezvratným důkazem o tom, že tahle série směřuje do pekel a další díl už si s klidem nechám ujít. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (30)

  • Kavárna, ve které se na konci filmu sejdou přeživší, se jmenuje "Death by Caffeine" (Smrt kofeinem) a na jídelním lístku má několik položek souvisejících se smrtí. (Duoscop)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 27. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Súvisiace novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (viac)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (viac)

Reklama

Reklama