Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter začíná používat své nové schopnosti. Pozoruje pozorovatele a malými nehodami dovede Windmarka tam, kam chce. Zavolá Anilovi a řekne mu o kufříku, který musí vyměnit s tím, co má Pozorovatel. Poté se vrátí zpět do laboratoře, kde si všichni prohlédnou pátou kazetu. Tam zjistí, že v laboratoři, ve které Walter kdysi pracoval s Bellem, se nachází dva majáky, které jsou k porážce Pozorovatelů nutné. Když dorazí na místo určení, najdou jen trosky budovy. Spojí se s Ninou Sharp a ta jim dá přístroje, které dokáží měnit skupenství materiálů. Anil zavolá Peterovi a řekne, že k výměně nedošlo. Proto tam Peter vyráží vše napravit. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Petrove nové schopnosti nadobudli pozoruhodných rozmerov, veľmi rýchlo sa naučil vnímať časovú os inak, než iba lineárne, a dokonca bol už schopný aj čítať v čase. Bolo skutočne fascinujúce, ako vopred dokáže zahrnúť do deja takmer všetky vstupné premenené, vďaka čomu sa dali odhadnúť rôzne eventuality vývoja pohybu Observers. Okrem iného sme znovu navštívili Ninu Sharp, ktorá prispela svojim dielom k získaniu potrebných hlavíc. Ninine privítanie Olivie podnietilo emócie, aby vyšli na povrch. Konverzačné scény medzi Walterom a Ninou boli dosť živelné, niekedy až kruté, a často v nich figurovalo meno Williama Bella. A záverečné minúty sa niesli v mrazivom duchu, pretože Olivia zhrozene zistila, že si Peter implantoval zariadenie, ktoré mu umožnilo myslieť ako Observers. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pátrame po ďalších artefaktoch potrebných na splnenie cieľa, to jest elimináciu pozorovateľov a vlastne záchranu sveta takého, aký ho poznáme; čo v prípade tejto epizódy znamená príklon k špiónskej zápletke. Tajomné kufríky, ich výmena na mieste, kde by sa dala krájať atmosféra a tak podobne. A celkom slušný, ironický výsledok (tá čeľusť...). Uvidíme, čo bude s Peterom, koniec pôsobil dojmom, že už niet cesty späť. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama