Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Týmu z Massive Dynamic se podařilo vyrobit přístroj z obrázků Waltera alt. Bohužel zatím nepřišli na to, jak přístroj nahodit. Vše začne šílet poté, co se k přístroji přiblíží Peter. Všichni jsou poté povoláni k případu – nějaký muž našel ve fontáně mrtvého měňavce z druhé strany. Olivii dojde, že Olivie alt si vedla seznam lidí z druhé strany v našem světě. Jenže počítač Olivie byl rozšifrován nedávno, někdo to musel Walterovi alt říct. Máme v našem světě špióna. Testy z Massive Dynamic vyšly všem negativně. Až na doktora Falcona, který se k testům nedostavil. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zdanlivo nefunkčný skazonosný stroj zrazu začne reagovať na Petrovu prítomnosť, čo vedie k jjeho náhlej zmene osobnosti. Následne sa na vlastnú päsť vydáva loviť ostatných Shapeshifterov, o čom nikomu nepovie. Avšak keď ho Walter pristihne pri čine, bol zhrozený a šokovaný z toho, čo sa z jeho syna stalo. Ani vzťah Petra a Olivie nie je úplne ideálny a stále je medzi nimi cítiť zreteľné napätie a rozpaky. Olivia sa však snaží lepšie pochopiť Petra a vžiť sa do jeho kože. Totižto doteraz sa vyslovene sústredila iba na svoj uhol pohľadu, že úplne zabudla pomyslieť na to, čo druhá Olivia previedla Petrovi. V súznení s tým sa však dozvedá aj to, že jej alternatívne ja prechovávalo city k nemu. Tiež bolo zábavné sledovať Walterove chovanie vzhľadom na to, že v jeho mozgu rástlo šimpanzie DNA. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joshua Jackson ako brutálny zabijak shapeshifterov, to neznie príliš dôveryhodne a ani to na obrazovke príliš dôveryhodne nevyzerá. Ale masakrov je našťastie málo a venujeme sa viac o niečo zaujímavejším veciam, ako napríklad tajomnému stroju, ktorý sme doposiaľ poznali iba z nákresov. No a čítanie denníku alternatívnej Olívie Olíviou nealternatívnou nám, ale najmä jej, dáva nový pohľad na celú vec. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama